Star sem 21 let in imam precej neobičajen problem, ki me zelo živcira. Imam velik strah pred seksom, ker mi v trenutkih pred seksom erekcija upade. Drugače nimam nobenih problemov z erekcijo, tudi med predigro je vse vredu in zadeva stoji, vendar ko je treba pa seksat..zmrznem.
Pri 16 sem začel s mojo prvo punco, najprej sva parkrat poskušala s kondomom in vedno se mi je to zgodilo tako, da se je punca odločila za KT in dokler sva bila skupaj(3 leta in pol) je seks s KT potekal brez problema. Po njej sem se zapletel s še eno punco pa sem imel spet isti problem. Kasneje se mi je to pri eni drugi punci zgodilo tudi brez kondoma !
Nevem kaj je narobe, očitno psiha, saj imam sedaj tak velik strah pred seksom, da se preprosto niti nočem več znajti v postelji s punco.. Ni mi pa jasno zakaj se to zgodi, ker nimam drugače nikoli problemov z erekcijo.

Se je že katera znašla v postelji s takšnim fantom? Kako ste mu znale pomagati? Hvalabogu se mi dosedaj še ni zgodila, da bi bil deležen posmehljivega odziva ampak se bojim, da bom naletel tudi na takšno punco.