Da nisi ti bivša punca od mojega kolega. Zadnjič mi je na kavi razlagal, da enostavno to ni več to iz njegove strani, kar ji je že 3x tudi povedal, bivša pa mu še vedno piše neke jokave sms-e in obnavlja ene in iste stvari, da se potem krega že sama s sabo, ker se njemu več ne da.
Če njemu ni več do tega, ni logično, da tudi iz tvoje strani mora slediti sprijaznjenje s situacijo? Saj ti je lepo in jasno povedal kako in kaj čuti oz. ne čuti. Bolje tako, kot da bi se še naprej dobival s tabo, ti bi pa vedela, da on več noče biti s tabo, a bi mu še naprej bila občasna "tolažba", ker druge trenutno ne bi imel na voljo. Ni boljši filing, da si te nekdo želi? V nasprotnem primeru sploh ne vem, kako še imaš upanje pri tipu, ki mu več ni do tebe, ker bi morala vedeti, da nima več smisla, če je zainteresiranost le še enostranska. Poleg tega si sama napisala, da gre le še za navezanost, torej navado, kar pa ni dovolj za kvalitetno zvezo.
slovenc79 napisal/-a:tip pač ni zrel za kej resnega, če se nekoga naveliča kr tko.
Človek, ki se v neki zvezi ne vidi, še zaradi tega ni nezrel. Daleč od tega. Jaz bi rekla, da je (sploh če sta še mlada) precej zrel, da je bil iskren do nje in zaključil zvezo tako, kot je ne zna marsikateri 30 letnik.