Trenutno sem v veliki dilemi kaj naj naredim.Stvar je namreč taka:dva meseca sem delala v gostinskem lokalu.Ob prvem razgovoru je šef obljubil zaposlitev,redno plačilo,plačilo potnih stroškov.....Vse je bilo o.k.Pa sem začela delati.Delala sem po 12 dni zaporedoma,otroci so me že spraševali če,bom kdaj kaj doma....Jaz pa sem se trudila in delala.Ko je sodelavka odšla sem delala po 10 ur dnevno,ker ni bilo nobenega drugega.Šefa sem še parkrat vprašala za pogodbo ampak vse je bilo:sej bo,sej bo.....No bil je zadovoljen,denar je štimal zaposlitve pa od nikoder.Našla sem novo službo in seveda tukaj dala odpoved.Isti dan, ko sem dala odpoved je manjkalo v blagajni 80 evrov.Kako ne vem.No potem pa še naslednji dan 35 evrov.Skratka, ko sem dala odpoved je vse bilo naenkrat narobe.Ko je računal ure je kar nekaj odbijal,samo da mi da čim manj denarja.Zdej pa tako:dolžan mi je še kar nekaj denarja.Zdaj pa se izmika klicem,vedno nekaj laže,da mu niso vrnili denarja,da mu je crknu telefon.....Še vedno se trudim biti mirna ko mi laže ampak mineva me potrpljenje.
Prosim vas da mi svetujete kaj naj naredim,kako do denarja ker je tip profesionalen lažnivec in nate....Kakršen koli nasvet bo pomagal da se mi po domače "ne strga"
Lep pozdrav