s0nckic4 napisal/-a:
zakaj tako nujno rabiš fanta?
Vedno sem htela da imam resna zveza.Občutljiva oseba sem in potrebujem ljubezen.Počutim se preveč osamljena.Kako da me nitko ne voli.
Menim da kdaj bo imela fanta,da bo moja samozavest bila več od zdaj,saj bo vela da imam nekdo kdo me voli takšna kakšna sem.Nato ne bo mi blo preveč pomembno kaj drugi menijo o meni...
Jochie napisal/-a:makedonka?
ampak tvoja "slovenščina" je pa ful simpatična!

se vidi, da se trudiš!:respekt:
kaj naj rečem? ti hočeš ljubezen. zakaj? kaj misliš, da ti bo prinesla?
lej, prepusti se življenju, pravi moški bo padel z neba, ko tega ne boš pričakovala. samo zgodilo se bo. če boš pa razmišljala, kakšna si, zakaj si takšna, itd, te bo pa samo morilo in boš moške na daleč odbijala!
in kaj manjka frajerjem, katere si privlekla, ko si bila pijana oz. seksi oblečena? ti sploh veš, kakšen tip moških hočeš oz. kakšni so ti všeč?
Sem povedla zakaj hočem ljubezen. Na prvom mesto je ker bom se počutila voljeno.Tudi samozavest bom imela več,a vse to bo pridoneslo tudi uspeh na vseh področjih.Nima nobenega razloga zakaj ne bi hotela.
Drugače jaz vedno pričakujem da pride taj pravi maški.Vsak dan,vsak mesac,vsako leto.Nima dan kdaj ne pomislim.To me i največ prestraši.
Nisem povela da manjka nekaj na frajerem koji sem ji privlekla,problem je u meni,u moja samozavest.Moguče nisem gi "odbila" s videz ampak s tole kaj sem stidljiva,nesproščena..ne vem tole..

A imalo je i takšni koji su apla iskaživali svoje seksualne nagone brez upoštevanja.Takšne sem zavrnila jas.
Kakšni moški hočem? Če vzamemo to da lepe so gadove,boljše bo bla s nekim simpatičan kdo zna da voli,kdo ima spoštovanje do mene.Volim muško koje nima predrasude,ne deli muške in ženske,če me razumeš.Tole mi je bolj pomembno od videz.