rekel je da bo poklical...
rekel je da bo poklical...
živijo,
potrebujem pomoč, všeč mi je fant, ki je rekel da me bo proti koncu tedna poklical, da se dobiva za pijačo, no ja danes je petek in še vedno ni poklical, kaj naj naredim? je mogoče samo sramežljiv?
potrebujem pomoč, všeč mi je fant, ki je rekel da me bo proti koncu tedna poklical, da se dobiva za pijačo, no ja danes je petek in še vedno ni poklical, kaj naj naredim? je mogoče samo sramežljiv?
-
- Cosmopsiho
Isto težavo je imela moja sošolka. Obljubil,da bo poklical,a ni. Na koncu ga je ona. Razplet zgodbe: po tem,ko ga je poklicala ona in ji je spet obljubil,da se slišita, je ni kontaktiral že en mesec.
Lej,če bi meni tip rekel,da me bo poklical,potem pa cel teden nič...hm...ok 2 dni še gre,pozabi,pride kaj vemes itd,sam cel teden? Pač,kar je je,več sreče prihodnjič
Lej,če bi meni tip rekel,da me bo poklical,potem pa cel teden nič...hm...ok 2 dni še gre,pozabi,pride kaj vemes itd,sam cel teden? Pač,kar je je,več sreče prihodnjič

Nehaj mislit na to in se spraševat, pa gledat na telefon, pa bo poklical (: Še boljše: pojdi danes ven s kolegi in pusti telefon doma (:
Prvi pustijo, da se zgodi, drugi naredijo, da se zgodi, in tretji se sprašujejo, kako se je zgodilo (Rubikon)
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho