Orgazem med športnimi aktivnostmi
Orgazem med športnimi aktivnostmi
Do orgazma vodijo vaje za trebušne mišice
Kar 45 odstotkov žensk iz skupine, ki so med vadbo že doživele orgazem, je razkrilo, da se je to prvič zgodilo med izvajanjem vaj za krepitev trebušnih mišic. 19 odstotkov je prvi tovrstni vrhunec doživelo med kolesarjenjem ali spinningom, 9,3 ženske je orgazem presenetil med plezanjem po drogu ali z vrvmi, sedem odstotkov je vrhunec doseglo med dviganjem uteži, sedem odstotkov pa je orgazem doživelo kar sredi teka.
Vir:
http://24ur.com/ekskluziv/erotika/med-t ... gazme.html
Sama še tega nikol nisem doživela med športnimi aktivnostmi tako da kar malo dvomim. Kaj pa ve?
Kar 45 odstotkov žensk iz skupine, ki so med vadbo že doživele orgazem, je razkrilo, da se je to prvič zgodilo med izvajanjem vaj za krepitev trebušnih mišic. 19 odstotkov je prvi tovrstni vrhunec doživelo med kolesarjenjem ali spinningom, 9,3 ženske je orgazem presenetil med plezanjem po drogu ali z vrvmi, sedem odstotkov je vrhunec doseglo med dviganjem uteži, sedem odstotkov pa je orgazem doživelo kar sredi teka.
Vir:
http://24ur.com/ekskluziv/erotika/med-t ... gazme.html
Sama še tega nikol nisem doživela med športnimi aktivnostmi tako da kar malo dvomim. Kaj pa ve?
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
zdej bom pa usak dan delala vsaj pol ure trebušnjake!!!
nevem, zakaj dvomiš v to. Saj nismo vse iste. Enim pride na tak, drugim na drugačen način. Se spomnim ene ženske, ki je na dan doživela preko 200 orgazmov (sicer zelo utrujajoče za njo). Je hodila po stopnicah, pa ji je prihajalo, se je vsedla, pa spet. Se je obrnila v levo, pa spet.
Takih je sicer ZELO ZELO malo, prava redkost, ampak so.

nevem, zakaj dvomiš v to. Saj nismo vse iste. Enim pride na tak, drugim na drugačen način. Se spomnim ene ženske, ki je na dan doživela preko 200 orgazmov (sicer zelo utrujajoče za njo). Je hodila po stopnicah, pa ji je prihajalo, se je vsedla, pa spet. Se je obrnila v levo, pa spet.

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Men se dogaja, ko delam vaje za noge/rit. Naprimer ko ležim na boku in pa dvigujem nogo v zrak..ker zraven stiskam ritne mišice, verjetno stiskam tud vaginalne mišice zraven in mi pride..najboljši orgazem ever. Dvakrat v lajfu je blo pa malo neprijetno in sicer enkrat v srednji, ko smo pisal test in sm med koleni stiskala plonkc
in mi je tud pršlo...ista situacija je bla na faksu. No, med temi klasičnimi aktivnostmi mi ni še nikoli (tek itd.)

- White_Widow
- Cosmopolitanka
No, naj se javi ena, ki ji od športnih aktivnostih prihaja, mislim da je takšnih žensk max. 5%, če sploh so katere, rahlo dvomim. Pretelovadila sem ogromno, fitnes, aerobika... pa mi nikoli ni med telovadbo prišlo, si niti ne predstavljam, da bi mi med skupinsko vadbo, haha... To pa da se po telovadbi počutiš super, sexy, se strinjam, samo to nima zveze z orgazmom med vadbo.
Čudno, da niso navedli, da bi ti še med plavanjem moglo pridit
Pomoje so si to namislili, da bi se ženske začele zanima za šport in da bi od tega imeli ti fitnes centri profit, kaj pa drugega
Čudno, da niso navedli, da bi ti še med plavanjem moglo pridit

Pomoje so si to namislili, da bi se ženske začele zanima za šport in da bi od tega imeli ti fitnes centri profit, kaj pa drugega

Meni se je to že večkrat zgodilo, pa dolgo časa nisem vedela, da naj bi to bil orgazem.
No, tudi zdaj ne vem, ker mogoče ni čisto najboljši orgazem, je pa prijeten občutek, po katerem se počutim dokaj potešeno. Tako je, da sem že kot mala punčka izmenično hodila na balet in ritmično gimnastiko in sem že tam zasledila, da mi je prijetno med vajami za trebušne mišice, rit in stegna. Ko sem bila na igrišču blizu doma, in sem se obešala po raznih plezalnih napravah in drogu za tepenje preproge, sem pa potem še opazila, da mi je še bolj prijeten občutek, če sem obešena na drog s prepognjenimi koleni in mi preostanek telesa visi dol, potem pa ga dvigujem gor do določene točke, na kateri so trebušne mišice, ritne mišice in mišice na stegnih še najbolj napete. Opazila sem, da če takrat držim popolnoma čvrste vse mišice in ostanem na tej točki, doživljam prijetne občutke in na koncu tudi nekakšen občutek potešenosti. Dolgo časa nisem vedela kaj naj bi to bilo in še zdaj ne bi rekla, da je čisto enakopravno orgazmu, je pa najverjetneje na poti do tja in precej prijetno. 

- White_Widow
- Cosmopolitanka
- positive vibration
- Cosmofrik