Hm. Bi lahko komot rekla, da mi noben ni bil všeč ali me kakorkoli posebej navdušil ker sem že preveč pregledala ameriške, britanske, itd. idole, x factorje, voice in ostale bedarije in sem že tak nezadovoljna in kritična do vseh tujih pevskih tekmovanj ampak valda se ne da ene naše male državice primerjat z njimi. Tak da ne bom preveč kritizirala - še posebej ker sama sploh ne znam pet

Torej... Gal mi je bil simpatičen kot oseba, zlo škoda da poje slabo. Všeč mi je bla Alma predvsem ker je edina nekak zapela v angleščini brez smešnega slovenskega naglasa, se mi zdi da je dokaj dobro izgovarjala besede v primerjavi z ostalimi, ki so peli v ang. Raje vidim, da folk poje v slovenščini kot da se trudi ang. pesem zapet ker mi popolnoma uniči celotno pesem pa če je še nevem kak dobro zapeta. Tista punca na koncu mi je bla tudi simpatična - ker je bla tak vesela, mi je blo pa malo wtf, da so ji rekli naj se zresni - zakaj? Če je pa še tak mlada, vesela, nasmejana punca. Oni z veverico me pa tud ni preveč navdušil, bom še mogla videt kak bo kakšno drugo pesem zapel. To je pa tud vse kar se spomnim. Aja ne, saj res... oni dve prijateljci še ki ena boljše poje kot druga... lol, ja.

Yada, yada, yada...