Vatikan - meni se je zdej presenetljivo majhen in ta del kje je papež je bil tko v primerjavi ko vidiš na televiziji mejhen. Notranjost ni kaj preveč zanimiva, nevem jaz sem osebno pričakovala kaj wow velikega. Sem šla na vrh, na stolp in zidovi so kr popisani na nekaterih delih.
Fontana Di Trevi - tega sem ze najbolj veselila in spet sem pričakovala nekaj veliko večjega. Vseeno, bilo je prelepo, velika gneča in nasploh težko prideš do prostora, da vržeš kovanec notri.
Španske Stopnice - prelepe, ampak prepolne. Gneča je na vsakem koraku, sem pa videla uličico blizu kjer najdeš trgovine Gucci, Prada itd.
Kolosej - neverjeten! V nebesih sem bila, resno je prelepo in ogromen je.
Panteon - je bil glih na popravilu, eno stran so obnavljali. Kr lepo je in moški, ki so zunaj oblečeni v neka oblačila kao iz starih časov te povabijo in ti dajo krono na glavo.
Bazilika svetega Pavla - moja najljubša cerkev, notranjost je prelepa. Resno, morate si ogledati, če obiščete Rim.
Vsi so prijazni in barantajo za cene, te hvalijo in govorijo kako lep si in take hehe moraš pa bit pazljiv, ker sem imela dogodek, ko sem v Neaplju sedela na klopci in brala vodnik po Rimu in se je neki moški na kolesu pripeljal in se usedel in me začel spraševati, če sem sama in to. Sm samo rekla: I have to go in sm letela haha