Sanjarjenje o nemogočem

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Ninnca:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Sanjarjenje o nemogočem

Neprebrana objava Napisal/-a Ninnca:) »

...
Zadnjič spremenil Ninnca:), dne 28. Jan. 2012 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

Mogoče ti je zanimiv ravno zato, ker deluje nedostopno in ga pač ne moreš met. Kolko sem razumela si navajena dobit vse.. vsaj za kolege, pri njem pa ne gre tako hitro in tekoče, zato ti verjetno vzbuja še večje zanimanje.

Pol ko ga boš pa spoznala boš pa vidla, da ni nič kaj posebnega. Al pa, da se nisi zmotla pa dejansko je nekaj posebnega. No šele takrat boš res vedela pri čem si, ker po teh petih videnjih in enem pogovoru še vseekakor ne moreš vedet.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Re: Sanjarjenje o nemogočem

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Ninnca:) napisal/-a: Nimam se za lepo, ampak do sedaj sem še vsakega lahko dobila, kot prijatelja ali fukfrenda ali fanta. Pri njem pa očitno nič ne bo.

nobena ženska ne more dobit vsakega. ti nisi izjema. tako da se strinjam s katy. prvič si naletela na nekoga, ki mu nisi zanimiva, in otročja kot si pač moraš to imet. iz principa. a ne? ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Ninnca:) napisal/-a: Nimam se za lepo, ampak do sedaj sem še vsakega lahko dobila, kot prijatelja ali fukfrenda ali fanta. Pri njem pa očitno nič ne bo.

Ne vem od kdaj je to dosežek, če ženska hoče sex...ga bo dobila tudi če ji manjka pol riti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

pa saj ona ga noče za seks. če je pa njen sanjski tip. punca je zacopana do lune in nazaj. :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Lej, material za zvezo modelu nisi. Za njega si navadna ženska, zato se obnaša, kot se in se ne trudi nič, razen tega pa ve, da kao "nedostopnost" take mlade še bolj požge. Če te bo hotel poseksat, boš itak dala, ker si napaljena, čista zmaga za tipa.

Še bolj usodno za tvoj ego pa bi bilo, če se ne samo dela nedostopnega zate, ampak to tudi je in mu mogoče niti za seks nisi.

Nemara je rešitev zate, da odrasteš in se nehaš palit na nedostopne in "nedostopne", temveč investiraš v odnos z nekom,ki mu kaj pomeniš.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Led Zeppelin napisal/-a:

Ne vem od kdaj je to dosežek, če ženska hoče sex...ga bo dobila tudi če ji manjka pol riti.

samo res. to ne bom nikoli razumel. Absolutno vsaka ženska lahko dobi za seksat, če le nima zastavljenih previsokih ciljev. Moški smo itak nonstop potrebni.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Jaz tudi mislim da gre samo za nedostopnost.

Namesto da pišeš poste, ga povabi na pijačo :wink: .
Izgubiti nimaš ničesar, lahko samo pridobiš....zato je enačba precej lahka.

To da zmrzneš pred njemu ni ničesar kar ne bi bilo neobičajno, pač občutiš privlačnost..hočeš se pogovarjati z njemu, ampak potem tega ne narediš. Začneš razmišljat, kaj bi rekla,i kako bi ga impresionirala, kako ga ne bi motila..

Moj nasvet je, najprej povej kar želiš, šele potem razmišljaj...če te nekdo zanima, te privlači, mu to povej. Ne delaj osnutkov in scenarijev v glavi, enostavno sprožiš zadevo in jo obvladaš.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ninnca:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ninnca:) »

...
Zadnjič spremenil Ninnca:), dne 28. Jan. 2012 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Nevem, težko sodim ker si dala premalo info, ampak pomoje je boljše da pustiš zadevo stat. Še če je nevemkaka kemija na obeh straneh to ni nobeno zagotovilo da bo zadeva funkcionirala, kaj šele če je samo enostranska. Sej vem, če je hudonorodober za pogledat, bo težko spustit iz rok.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ninnca:) napisal/-a:3. Kar se pa tiče "investicij v osebe, ki jim nekaj pomenim"... Te niso bile vedno uspešne, pa če sem se še tako trudila. Lahko je pametovati.

A daj nehaj, kako je lahko investicija v odnos z osebo, ki ji nekaj pomeniš, že v štartu neuspešna? :roll:

Maš prav, raje se še naprej suči okoli nedosegljivih fantinov, samo ne vem, kaj nas sploh sprašuješ za mnenje, če se ti odgovori zdijo pametovanja, sej sama vse veš.
Odgovori