Moj komentar vsekakor ni sugeriral na negativizem iskanja pozornosti, želela sem ti samo povedat, da obstajamo ljudje z različnimi potrebami po pozornosti. Ko si že omenila in tudi vprašala po naših izkušanj, ti dajem iz prve roke en primer - sebe. Ne pričakujem rožic od tipa. Če bi mi jo kupil, se bi mi zdel to stran vržen denar, če bi jo utrgal, bo ovenela prej kot bi sicer. Teglcov ne maram, ker v njih ne vidim vrednosti. Niti v post-it listkih z napisom ljubim te, rad te imam, podarjanju medvedkov in merci čokoladic. Zame je vsa pozornost, ki jo rabim od fanta, da ne ignorira mojih čustev in da je ob meni takrat ko ga potrebujem in tudi da me pusti pri miru, ko to rabim.
Rekla si da ga imaš rada in da to ni zadosten razlog, da razpust zveze, kar je super. Ima pač eno lastnost, ki tebi ni po godu, ampak ne nosi takšne teže, da bi vodila v propad zveze. Pač je malo drugačen od tebe kar se tega tiče. To je treba sprejet, ne pa poskušat na vsak način spremenit.
Pa nisi odgovorila na moje vprašanje, ti njemu nudiš pozornost in romantiko? Mu ti večkrat daš kaj, kar sama pričakuješ (kakšno darilce, sms z ''lepo vsebino'', organiziraš romantični večer)? Če ti manjka romantike in romantičnih presenečenj vzami pobudo v svoje roke, namisli si nekaj romantičnega ali novega ali norega ti, pa boš videla njegov odziv. Mogoče ga boš vzpodbudila.