jovy* napisal/-a:Heh, sm slišala zanjo, ampak sej tu je fax, morš znat.. ni kej

Mene je soca zmer zanimala, tud u srednji šoli mi ni biu problem brat tiste silne tekste in pisat eseje itd., mal me statistika zdej skrbi, ampak upam da bo
Pisala sm tud zarad tega kr sm se pogovarjala z starejšimi kolegicami, ki so soco sicer padle ampak so me na uso moč prepričevale d je ful težka, d se jo ne da narest, d si čimprej zamenjam smer in blabla.... ceu dan so mi filale glavo, dear god, pa ni čudn d sm se mal ustrašla

Pr statistiki samo pač sodeluj in bo. Mah men so tud tečnaril s tem kako je težka, sj je "težka"-meni sicer ni bla v prvem letniku, v drugem letniku pa, ampak te govorice itak širijo tisti, ki bi mel vse nrjeno s tem, da preberejo mal obnove tekstov in to je to

pač brat in razumet moraš literaturo.. Če te res zanima sociologija in si pripravljena delat, bo vse ok. Pri meni sta obe smeri recimo, da relativno enako težki, samo statistika je pri soci preceeeeeeej lažja kakor na pedagogiki..+ metodologijo smo mel, ki je npr. pr soci sploh ni.
Pač lahk ti svetujem, da v prvem letniku se je vredno pomatrat za Uvod v soco1,2, uvod v soc.kulture 1,2, ostalo pa se nrdi kr lahko.. Sicer uvod v soco vrže večino študentov z enega razloga- preveč literature, folk ne bere in potem na izpitih bluzi. Pač tko ne gre.
In če se ti bo zdel prvi letnik "težak", se sploh ne vpisuj v drugega, ker je 10x "težji"

zdj mate še luštno snov..v drugem je literature PREVEČ, veliko komparacij, zgodovina kapitalizma/socializma/komunizma/izm/izm/izm

tud zgodovina o znanosti vesolja, celo biologije heh aaaaablablabala. Pač res je ogromn snovi zgoščene..ampak se tud da

ker je luštno!

kšnih par predmetov pa pač..potrpiš.
Osebno mi je ta študij ful všeč, ga bom definitivno nadaljevala še na mag stopnji.. Glede vse te "težavnosti" pa pač res vse leži v tebi, če boš hotla, boš nrdila.
Aja pa! BERI HARALAMBOSA

brez te tonske bukve pač ne gre.
+ Marx ti bo totalno dopizdil že v prvem, kaj šele v drugem letniku
+ Althusserjeve ideološke aparate preberi 50x

It was forever..but it didnt last long..