Feiš na lak za nohte
Feiš na lak za nohte
Imam sošolca, ki ima ta fetiš. Enkrat, ko se je preobuval, sem opazil, da ima polakirane nohte na nogah z rdečim lakom. Kak se vam to zdi?
haha. ta sošolc si ti in nas sedaj sprašuješ, če si normaln?
Če bi imela prijatelja, sošolca, kolega, brata... ki bi si lakiral nohte na nogah me to ne bi motilo. Pač njegova stvar. Pri fantu bi bila verjetno bolj zadržana. Ampak če bi vse ostalo klapalo ... pač njegova stvar. Bi pa verjetno želela od njega (fanta), da jih nima nalakiranih ko nosi natikače.
Če bi imela prijatelja, sošolca, kolega, brata... ki bi si lakiral nohte na nogah me to ne bi motilo. Pač njegova stvar. Pri fantu bi bila verjetno bolj zadržana. Ampak če bi vse ostalo klapalo ... pač njegova stvar. Bi pa verjetno želela od njega (fanta), da jih nima nalakiranih ko nosi natikače.

Vsak raj ima svojo kačo.
^^ Eh, to mu je verjetno sam dolgčas zdej prvi vikend, ko se je šola začela, ker še nima domače naloge, pa mal po forumu piše in trolla
Če je pa res, je pa čisto osebna stvar od tega sošolca, mu je pač všeč ali je pa kakšno stavo izgubil
Če si to enkrat opazil, ni nujno, da to redno prakticira, še manj, da naj bi bil to njegov fetiš...

Če je pa res, je pa čisto osebna stvar od tega sošolca, mu je pač všeč ali je pa kakšno stavo izgubil

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Sploh se ne nanaša na tvoje osebne preference..Jasno da lahko ti svobodno rečeš, da ti na tipu neb to blo všeč. Tvoj zadnji stavek o "kva je s temi tipi???se sam seb zdi seksi? mgoče je pa gej", pa pač ni osebna preferenca, ampak čist v stilu "wtf kva je z njim".
Isto kot bi nek tip rekel "kva je s temi ženskami dns, k majo kr kratke frizure, mgoče so pa lezbače!".

Isto kot bi nek tip rekel "kva je s temi ženskami dns, k majo kr kratke frizure, mgoče so pa lezbače!".
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Ma sj ni bil moj point to.. Jz sm že izpostavla kaj me je zmotl na postu od Zvončice..takojšnje "wtf??" in "sigurn je gej". Pač neka smotana sklepanja, ko je čisto možno, da je tipu pač to všeč zaradi fetišističnih razlogov, pa ni ne gej, ne "čudak". Zrd mene pa ma lahk kakršnokol mnenje o tem kaj bi nredla, če bi njen tip/kolega meu take nohte..
Itak, da bi tud jz čudn pogledala, če bi mi uletel z rdečimi nohti..ampak hej, moj najboljši hetero kolega z največjim užitkom nosi ŽENSKE hlače na zvonc. Pa itak da sm se narežala in ga podjebavala
ampak je to mal drugač od tega, da bi mu rekla "Ej kva je s tabo? a si gej?"
To je bil moj point.
Itak, da bi tud jz čudn pogledala, če bi mi uletel z rdečimi nohti..ampak hej, moj najboljši hetero kolega z največjim užitkom nosi ŽENSKE hlače na zvonc. Pa itak da sm se narežala in ga podjebavala

To je bil moj point.
It was forever..but it didnt last long..