Zmedena

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Black star
Sramežljivka
Sramežljivka

Zmedena

Neprebrana objava Napisal/-a Black star »

Stara sem 18 let. S fantom sva skupaj dobrih 6 mesecev. Star je 22 let. To je moj prvi fant. Že od vsega začetka pa sem nekoliko zmedena in včasih pomislim ali sem se odločila prav. Vsi mi pravijo, kako dobro sem izbrala, kako je prijeten, prijazen, delaven,... o njem imajo vsi le dobre besede. Vseh teh njegovih lastnosti se zavedam tudi sama. Vem, da me ima zelo rad in da bi zame naredil vse. Takih fantov je dandanes čedalje manj.
Najino zvezo je vzel kar precej resno. Jaz pa se velikokrat počutim nekoliko brezupno. Večkrat pomislim da sem stara le 18 let, da je pred mano še kar nekaj mladosti in da bi jo lahko veliko bolj uživala v samskem stanu. Imela sem že izkušnjo ko sem se v eni noči poljubljala z večimi fanti hkrati (za to je bil seveda kriv alkohol), in kljub slabi vesti, ki me je spremljala kar dolgo, si zdaj mislim, da še dobro da sem poskusila tudi nekaj takega, da sem doživela vsaj nekaj drugačnega, ker sedaj imam fanta in na kaj tazga niti pomisliti ne smem. :oops:
Fanta imam rada, a se bojim, da so ta čustva čedalje bolj prijateljska.
Večkrat pomislim na njegovega najboljšega prijatelja in kako bi bilo če bi bila z njim. :o Teh misli me je kar groza. Ravno ta prijatelj mi je rekel, da je najina zveza čudovita, a da je velik problem to, da jaz še nisem dala čez vseh stvari, nisem dala čez več partnerjev, da bi ugotovila kaj bi pravzaprav rada.. Z njim se popolnoma strinjam.
Ne vem pa, kaj naj naredim s fantom...če končam z njim se mu bo podrl svet, pa tudi sama ne bom srečna, saj se zavedam, da je zelo malo možnosti da še kdaj dobim takšnega fanta. Žal pa bi mi bilo tudi zaradi najine družbe, ki mi zares odgovarja.:oops:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

nisi še za zvezo zato ga pusti ti pa se še malo znori. Ker če študiraš o tem kako bi bilo, če ga ne bi mela, o drugih tipih...

In njemu se najbrž ne bo podrl svet :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Liseli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Liseli »

Meni se pa zdi čisto normalno, da kdaj razmišljamo tudi o drugih tipih, sploh ko si nekaj časa/let že v zvezi.

Pa si sploh zaljubljena? To nisi nikjer napisala. :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Kakšen je pa seks?
Because I can.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Nekaj je pomislit na koga drugega, druga pa, da se o tem konstantno sprašuješ. Zna bit, da te bo to vedno bolj mučilo in boš prišla do točke, ko boš dečka začela varat.

Če bi ti bilo z njim dovolj fajn, se takih stvari ne bi spraševala, sploh pa ne po 6ih mesecih zveze, ko naj bi metuljčki še letali in imaš oči praktično samo drug za drugega.

Ko sem sama v preteklosti začela na polno fantazirat o drugih tipih...je to pomenilo začetek konca.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Zmedena

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Black star napisal/-a:Ne vem pa, kaj naj naredim s fantom...če končam z njim se mu bo podrl svet, pa tudi sama ne bom srečna, saj se zavedam, da je zelo malo možnosti da še kdaj dobim takšnega fanta.

A se hecas? 18 let si stara, a mislis, da ce njega pustis, pa ne bos imela vec dosti priloznosti, da najdes zivljenjskega partnerja?
Itak sta oba se zelo mlada, tko da tudi ce zdaj ostaneta skupaj, ne bo vecno, ker take najstniske zveze se skoraj nikoli ne obnesejo. Tako da ne se sekirat, v vsakem primeru bos imela se dovolj casa za raziskovanje, eksperimentiranje, kot tudi da si najdes resnega fanta.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

CaliLove* napisal/-a:Itak sta oba se zelo mlada, tko da tudi ce zdaj ostaneta skupaj, ne bo vecno, ker take najstniske zveze se skoraj nikoli ne obnesejo.

Nekatere se obnesejo...sam v tem primeru je določena za propad :twisted:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

in to po pol leta?

a dej no :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

In kaj je tako dobrega v tem, če se v eni noči poljubljaš z več fanti? Punca nisi še zrela za vezo. Rajši čim prej končaj vezo kot, da razmišljaš o drugih in imaš fanta za norca.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Odgovori