Ne vem, kaj naj naredim
Imam že 50 ur vožnje. Moj inštruktor je nasilen, se dere name, vpije. Do januarja je vilo vse bp. Rekel je, da sem pripravljena in da bom naredila izpit (konec meseca). No, potem februarja se je ta možakar tolk spremenil, da ga nisem več prepoznala: vedno slabe volje, nasilen, rekel je, da sem nesposobna itd. Se pravi, januarja sem bila super voznica, nenadoma sem bila zanič. Jaz sem oseba, ki preveč skrbi za vse in sem kar živčna, ko se derejo name. Sploh ne morem več vozit. Ko ga vidim v parkingu avtošole mi je slabo. Vidim njegov obraz, jezen, utrujen...začnem vožnjo in predem začnem delat stvari on že znori in vpije "kaj delaš punca??? A ne vidiš avto??" in tako naprej. Seveda vidim avto, seveda vidim pesce!!!. Ne morem več. Moram zamenjati avtošolo, saj sem videla, da so vsi inštruktorji isti (v tisti avtošoli). Nerodno mi je, ker je tajnica njegova sorodnica in se bojim, da mi bodo delali težave, ko bom rekla, da hočem zamenjati avtošolo.
A mi lahko katera priporoča dobrega inštruktorja v LJ? Moj noče, da grem na izpit, hoče še 20 ur in tega ne bom dovolila! Januarja sem bila pripravljena in zdaj nisem??? Ne verjamem!
Hvala vsem!!!

.

(pa še danes po 3h letih od tega, kar je naredila izpit, se nerada vsedem z njo v avto, če ona vozi). Tako da, če ljudje pridejo s takimi ''izmišljotinami'' skoz, moreš tudi ti, glede na to da imaš prekleto dober razlog za menjavo avtošole.
razumem da se da veze izkoristit povsod, ampak glede izpita hmmm...jaz si nebi upala tega naresti, naredla sem ga na pošten način (pa tudi če bi delala 100 ur, vsaj vedela bi da znam!) in vem da znam vozit...