LoveBite napisal/-a:Samo stran od kretenskih instruktorjev. Ne rabis razlagat zakaj in kako. Samo pojdi v pisarno, placaj ure, ce jih imas se kaj za placat in dvigni kartoncek.
Se absolutno strinjam s tem. Samo stran s takimi bedaki, ker si boš še dodatnih 50 ur nabila.
Jaz sem morala 2 inštruktorja zamenjat, preden sem dobila enega normalnega. Ta me je v enem tednu več naučil, kot sem se prej naučila v štirih mesecih.
Več kot očitno obstajajo inštruktorji, ki se jim dobesedno jeb* za svoje kandidate in jim je vseeno, če imaš poln kartonček popisan z urami. Jaz sem recimo prvega inštruktorja nonstop peljala po nekih opravkih, včasih sva celo njegovo ženo pobrala iz službe, večkrat je hodil v trgovino po malico, medtem ko sem jaz čakala v avtu in gledala, kako dragocen čas beži.
Pol drugi inštruktor pa je nonstop zamujal (tudi po 20 minut), izsiljeval razne pijačke in med urami nakladal o svojih osebnih zadevah, ki so me skrajno motile pri koncentraciji itd.
Skratka, jaz sem šla v obeh primerih do 'glavnih' in zahtevala menjavo inštruktorja. Bila sem še tako razjarjena, da sem jim naravnost povedala, kaj me je motilo in kako se obnašajo njihovi zaposleni.
Res... ko boš dobila enega normalnega in kvalitetnega inštruktorja, boš tako vesela in hkrati ti bo žal za vsako sekundo, ki si jo preživela s prejšnjimi budalami!
Na to svojo sorodnico (tajnico) pa se ne oziraj. Navsezadnje ni ona tista, ki ti plačuje ure in ki trpi take čudake med vožnjo. Samo poberi kartonček in spokaj.