Inštruktor vožnje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Naranjita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Inštruktor vožnje

Neprebrana objava Napisal/-a Naranjita »

Oj, punce!

Ne vem, kaj naj naredim :( Imam že 50 ur vožnje. Moj inštruktor je nasilen, se dere name, vpije. Do januarja je vilo vse bp. Rekel je, da sem pripravljena in da bom naredila izpit (konec meseca). No, potem februarja se je ta možakar tolk spremenil, da ga nisem več prepoznala: vedno slabe volje, nasilen, rekel je, da sem nesposobna itd. Se pravi, januarja sem bila super voznica, nenadoma sem bila zanič. Jaz sem oseba, ki preveč skrbi za vse in sem kar živčna, ko se derejo name. Sploh ne morem več vozit. Ko ga vidim v parkingu avtošole mi je slabo. Vidim njegov obraz, jezen, utrujen...začnem vožnjo in predem začnem delat stvari on že znori in vpije "kaj delaš punca??? A ne vidiš avto??" in tako naprej. Seveda vidim avto, seveda vidim pesce!!!. Ne morem več. Moram zamenjati avtošolo, saj sem videla, da so vsi inštruktorji isti (v tisti avtošoli). Nerodno mi je, ker je tajnica njegova sorodnica in se bojim, da mi bodo delali težave, ko bom rekla, da hočem zamenjati avtošolo.

A mi lahko katera priporoča dobrega inštruktorja v LJ? Moj noče, da grem na izpit, hoče še 20 ur in tega ne bom dovolila! Januarja sem bila pripravljena in zdaj nisem??? Ne verjamem!

Hvala vsem!!!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ja in, če je sorodnica njegova tajnica? A ti ona plačuje drage ure vožnje? Enostavno plačaš ure, ki jih imaš in greš drugam. Čisto nič jim nisi dolžna, da bi ostala pri njih.
Inštruktorja pa ne poznam nobenga v lj :) .
A goal without a plan is just a wish.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kaj te briga njegova sorodnica, če jim kaj ne bo jasno, jim zagrozi s tožbo. Preprosto pojdi tja, reci, da ne boš nadaljevala izpita v njihovi avtošoli(ne razlagaj zakaj, ker potem pa boš res nastradala- prepričevali te bodo, da si ti kriva, on je profesionalc blabal in boš mela težave), samo preprosto reci, da boš tukaj odnehala in da naj ti dajo kartonček(kjer so vpisane tvoje ure, da boš imela za drugo aš) in si najdi novo avtošolo..Osebno priporočam jaguar v lj. ;)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Poznam take zgodbe. Problem zna biti sledeč. Kot večina delavcev morajo tudi inštruktorji v delovnem tedno oddelati določeno količino ur. Če ima inštruktor dovolj učencev, potem jih normalno spusti na vožnjo, če pa njemu učencev primanjkuje, pa on nima zapolnjene kvote delovnih ur. In taki inštruktorji zelo zavlačujejo s prijavo na izpitno vožnjo. Če bo kdo kaj kompliciral, reči da te je otipaval=) šalim se.. da ne bo pol kakih postopkov. Ne rabiš ti razlagat zakaj greš k drugi avtošoli.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

teraj ga v k**ac

Bullye se useka po nosu. :evil:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js sm bla v AMZS Moste, sm tm mela dva instruktorja, oba fuuul u redu, ce te zanima, ti napisem na ZS :) izpit sem naredila priblizno leto pa pou nazaj, ampak sta sigurno se zmeraj tam:D
Live. Love. Surf.
Nalivnik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nalivnik »

Osebno poznam inštruktorja pri avtošoli Relax. Zdi se mi fajn, prijazen, mlad. Mislim, da pri njemu ne bi imela problemov. Sploh če imaš že toliko ur, vrjamem, da te bo zelo hitro pripeljal do glavne vožnje.
Nasmehni se dnevu in dan se bo nasmehnil tebi. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Kok bedno. :?

Ja nč, jz bi šla povprašat med prijatelji za kakšnega fajn inštruktorja/AŠ in probala tam dobit termin, temle pa pač enostavno rečeš, da ti ni več oz. jz bi verjetno rekla kaj v stilu, da sem obupala, da kdaj zvozim in grem (ker ne bi hotela met "scen") :oops:
LoveBite
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LoveBite »

Samo stran od kretenskih instruktorjev. Ne rabis razlagat zakaj in kako. Samo pojdi v pisarno, placaj ure, ce jih imas se kaj za placat in dvigni kartoncek. Mislim, da moras podpisati tudi neko izpisnico.

Mene je sram povedat koliko ur mi je en instruktor nabil preden sem preden sem totalno ponorela nad njim. Potem sem se zeloooo dolgooo zbirala pogum, da sem sla v drugo avtosolo, kjer sem naredila v mesecu in pol. Prej pa se je vleklo veliko vec kot mesec in pol :(

Potem pa mi tip se na fb poslje vabilo, da lajkam stran njegove avtosole JA MALO MORGEN.

Se danes ratam zivcna, ce pomislim na to :evil:
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

LoveBite napisal/-a:Samo stran od kretenskih instruktorjev. Ne rabis razlagat zakaj in kako. Samo pojdi v pisarno, placaj ure, ce jih imas se kaj za placat in dvigni kartoncek.

Se absolutno strinjam s tem. Samo stran s takimi bedaki, ker si boš še dodatnih 50 ur nabila.

Jaz sem morala 2 inštruktorja zamenjat, preden sem dobila enega normalnega. Ta me je v enem tednu več naučil, kot sem se prej naučila v štirih mesecih.

Več kot očitno obstajajo inštruktorji, ki se jim dobesedno jeb* za svoje kandidate in jim je vseeno, če imaš poln kartonček popisan z urami. Jaz sem recimo prvega inštruktorja nonstop peljala po nekih opravkih, včasih sva celo njegovo ženo pobrala iz službe, večkrat je hodil v trgovino po malico, medtem ko sem jaz čakala v avtu in gledala, kako dragocen čas beži.

Pol drugi inštruktor pa je nonstop zamujal (tudi po 20 minut), izsiljeval razne pijačke in med urami nakladal o svojih osebnih zadevah, ki so me skrajno motile pri koncentraciji itd.

Skratka, jaz sem šla v obeh primerih do 'glavnih' in zahtevala menjavo inštruktorja. Bila sem še tako razjarjena, da sem jim naravnost povedala, kaj me je motilo in kako se obnašajo njihovi zaposleni.

Res... ko boš dobila enega normalnega in kvalitetnega inštruktorja, boš tako vesela in hkrati ti bo žal za vsako sekundo, ki si jo preživela s prejšnjimi budalami!

Na to svojo sorodnico (tajnico) pa se ne oziraj. Navsezadnje ni ona tista, ki ti plačuje ure in ki trpi take čudake med vožnjo. Samo poberi kartonček in spokaj.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

avtošola Brulc....
super so tam
Marko je super... sicer sem pozabila kako se piše ampak vozi mazdo 2...
ura stane pa 20 evrov če si študentka oz. 21 če nisi,,,
vsaj tako je blo tri leta nazaj ko sem jaz delala izpit
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Jaz in večina mojih kolegov smo bili v avtošoli Stop, in so vsi inštruktorji tam 1A. (v Šentvidu).

Pomoje najboljš, da si med vsemi priporočili izbereš eno, ki ti je najbližje.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Tudi jaz menim, da menjava avtošole ne bi smela biti problem, konec koncev ti plačuješ njih in ne oni tebe. Moja prijateljica je zamnejala 4 (!!!) avtošole, samo zato ker je 3x padla izpit in je bila prepotentnica mnenja, da so jo v avtošoli slabo naučili in da je bilo domenjeno, da pade, da bo imela več ur in jim pustila več denarja.... :roll: (pa še danes po 3h letih od tega, kar je naredila izpit, se nerada vsedem z njo v avto, če ona vozi). Tako da, če ljudje pridejo s takimi ''izmišljotinami'' skoz, moreš tudi ti, glede na to da imaš prekleto dober razlog za menjavo avtošole.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

to zna biti res problem, sploh če se preden greš k nekemu inštrukturju ne pozanimaš kakšen je...jaz sem imela ful fainega, faca, naučil me je, skozi šale mi je govoril kake napake delam itd. in sem v prib. 1 mesecu imela izpitno pri 28 urah...ena znanka pa pri isti avtošoli dela izpit že od junija lani, pa ga še zdaj ni naredila in zdaj je menjala avtošolo in šla k nekomu ki pozna njenega fanta in bojo menda zrihtali da bo naredla..ob tem se sprašujem ali bodo takrat ko bo povozila 3 ljudi pa uničla pol ceste tudi zrihtali nekoga ki ga pozna? :eek: razumem da se da veze izkoristit povsod, ampak glede izpita hmmm...jaz si nebi upala tega naresti, naredla sem ga na pošten način (pa tudi če bi delala 100 ur, vsaj vedela bi da znam!) in vem da znam vozit...
Odgovori