Zakaj vztrajam pri istem.?

Pomoč iz čustvenih stisk.
*robyn-fenty*
Sramežljivka
Sramežljivka

Zakaj vztrajam pri istem.?

Neprebrana objava Napisal/-a *robyn-fenty* »

Zdravo..no drage moje,
rada bi vam razložila mojo situacijo, stara sem 19 let. Pred enim letom sem hodila s moškim starim 23..Zelo je dobroosrčen, prijazen, ljubezniv ampak samo ko je z mano. Na žalost ima grrdo preteklost za sabo..in ko nekomu ga omenim mi vsi rečejo "ah to je tisti ..."..Bil je 6 mesecev v zaporu, ker je povzročil prometno nesrečo pod vplivom droge in alkohola..Začela sva hodit skupaj..po enem mesecu mi je že rekel da bi rad sexal ( jaz pa devica) .. :?
Ni bilo to...ker sem bila devica, nasploh sem vedela kak tip človeka je (avanturist ).! Amapk sem ga tako hitro vzljubila, njegov pogled, sočna usta, njegova samozavest...amapak z mano je bil drugačen..kot sem že povedala: ljubezniv, prijazen in nežen...Po tisti noči ko sem mu rekla da nisem pripravljena me ni več klical, ne pisal...Klicala sem ga velikokrat ker nasploh nisem mogla verjeti da se mi noče javiti... No minilo je že eno leto...spet si piševa jaz pa sem v tem času ugotovila da sem ZALJUBLJENA v njega... Ker nasploh v tem letu me niso zanimali drugi...samo misel na to da ga bom kje srečala pred njegovim stanovanjem, v mestu, trgovini...mi je povzročala čudno slabost.. Zdaj si piševa..Velikokrat pa slišim tako slabih mnenj o njemu...zaradi preteklosti....
Ena od teh je bilo tudi to da so ga videli pred kratkim z njegovo bivšo punco na sprehodu, medtem ko sva se midva pogovarjala po telefonu, skupaj sa odšla na kavo...ne morem ga razumeti ... Tukaj pa je tudi moja družina.. Ne mara ga! Že zaradi tega ker je bil v zaporu.. Nevem kaj naj naredim..res ga imam rada....želim mu povedati ampak sem preponosna..vprašala sem ga včeraj kaj misliva midva naredit...pa je rekel da se to morava zmenit na samem....ampak spet razmišljam kako bova pa lahko hodila? Moja družina? Moji priijatelji? Nobeden ga noče sprejeti? Mj najboljši priijatelj mi govori da naj ga pozabim...nevem težko mi je ... postala sem kar zaščitniška do njega..branim ga...ubistvu si zatiskam oči..ampak rada ga imam ! Hodil je k nam domov čeprav starši niso vedeli da hodiva, pomagal nam je pri prenavljanju hiše...

Ali bi se ve borile ? Ali naj ga pozabim, kot mi drugi svetujejo zaradi njegove preteklosti ??

Samo na vas se še lahko obrnem -.-

....
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz rečem trikrat ne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

omg - skenslu te je ker mu nisi hotla dat... kako ga sploh lahko vzameš resno. Aja pa to da se pogovorita na samem pomeni da bosta poseksala - sej to veš ne? A na to si zdej pripravljena?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

a imajo tvoji prijatelji in družina kakšen oprijemljiv razlog, da ga ne marajo, ali zgolj zaradi govoric, ki krožijo o njem?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ a se tebi zapor zaradi povzročitve prometne nesreče nakokiran in pjan ne zdi oprijemljiv razlog? vprašam.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Preponosna? Prej bi rekla da se sploh ne ceniš.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kakšno je pa njegovo finančno stanje? glede na to, da avtomobilsko zavarovanje pri pijanem človeku ne velja, zna biti nesreča ob pijanosti zelo draga zadeva....
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

haha vsaj nekomu da gre slabše ko meni :lol:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

to ti misliš! :D
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

Konkubina* napisal/-a:spuko GTFO. Če ne najdeš kandidatke za svoje wannabe f** fešte in se smiliš samemu sebi, ker si taki mozoljast nerd piflar, ki še pri 25 ni seksal ter v bistvu sploh ne upaš ven iz svoje temnice, ker si asocialen, še ne pomeni, da se lahko veseliš nad nesrečo drugih.

.

nad nesrečo naivnih punc ki nebi niti trepalnice premaknile zame se lahko veselim.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

claire napisal/-a:^^ a se tebi zapor zaradi povzročitve prometne nesreče nakokiran in pjan ne zdi oprijemljiv razlog? vprašam.

po tej logiki naj bo dosmrtno zaprt ker si itak ne zasluži živeti, imeti punce, si nekoč ustvariti familijo?

zanima me pač kakšen je on sedaj in ne kaj je bilo prej. sicer pa sem vprašala avtorico teme in ne tebe
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ samo zato, ker je tvoj bivši/sedanji whatever bivši/sedanji whatever drogeraš, ti ni treba zagovarjati vsakega takega primerka (pa brez zamere). nikjer nisem rekla, da kdo česa ni vreden, da si kdo česa ne zasluži. ti si se čudila, češ zakaj pa starši niso navdušeni nad njim. a bi ti kot mati 19 letnice bila? (sicer pa ji piši zs če nočeš, da kdo kaj komentira!)

mogoče si spregledala, da o njem ni ene dobre besede, razen njene zatreskanosti. in da je "prijazen" do nje. ja ful. jo pusti ko smet ko mu noče dat fukat. sori, tak tip je kreten, ne glede na preteklost. to je sedanjost.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Run Forrest, run !
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Zakaj vztrajam pri istem.?

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mislim, če te že dejstvo, da imaš opravka s pijanskim,zadrogiranim bivšim kaznjencem, ni odvrnilo, bi človek pričakoval, da te bo vsaj tole:

*robyn-fenty* napisal/-a:...Po tisti noči ko sem mu rekla da nisem pripravljena me ni več klical, ne pisal...

Kje se tu vidi, da je do tebe pa čisto drugačen kot do vseh ostalih ljudi? Ti pa res kaže neizmerno spoštovanje in naklonjenost s tem, da se ti sploh ni več javljal na telefon, ko si mu povedala, da mu ne misliš dat.

Sama si lepo povedala, avanturist je. Če smo čisto iskreni, najbrž preverja, če si po enem letu že kaj bolj,... no, svobodomiselna, kar se seksa. tiče. A si?
Odgovori