rada bi vam razložila mojo situacijo, stara sem 19 let. Pred enim letom sem hodila s moškim starim 23..Zelo je dobroosrčen, prijazen, ljubezniv ampak samo ko je z mano. Na žalost ima grrdo preteklost za sabo..in ko nekomu ga omenim mi vsi rečejo "ah to je tisti ..."..Bil je 6 mesecev v zaporu, ker je povzročil prometno nesrečo pod vplivom droge in alkohola..Začela sva hodit skupaj..po enem mesecu mi je že rekel da bi rad sexal ( jaz pa devica) ..

Ni bilo to...ker sem bila devica, nasploh sem vedela kak tip človeka je (avanturist ).! Amapk sem ga tako hitro vzljubila, njegov pogled, sočna usta, njegova samozavest...amapak z mano je bil drugačen..kot sem že povedala: ljubezniv, prijazen in nežen...Po tisti noči ko sem mu rekla da nisem pripravljena me ni več klical, ne pisal...Klicala sem ga velikokrat ker nasploh nisem mogla verjeti da se mi noče javiti... No minilo je že eno leto...spet si piševa jaz pa sem v tem času ugotovila da sem ZALJUBLJENA v njega... Ker nasploh v tem letu me niso zanimali drugi...samo misel na to da ga bom kje srečala pred njegovim stanovanjem, v mestu, trgovini...mi je povzročala čudno slabost.. Zdaj si piševa..Velikokrat pa slišim tako slabih mnenj o njemu...zaradi preteklosti....
Ena od teh je bilo tudi to da so ga videli pred kratkim z njegovo bivšo punco na sprehodu, medtem ko sva se midva pogovarjala po telefonu, skupaj sa odšla na kavo...ne morem ga razumeti ... Tukaj pa je tudi moja družina.. Ne mara ga! Že zaradi tega ker je bil v zaporu.. Nevem kaj naj naredim..res ga imam rada....želim mu povedati ampak sem preponosna..vprašala sem ga včeraj kaj misliva midva naredit...pa je rekel da se to morava zmenit na samem....ampak spet razmišljam kako bova pa lahko hodila? Moja družina? Moji priijatelji? Nobeden ga noče sprejeti? Mj najboljši priijatelj mi govori da naj ga pozabim...nevem težko mi je ... postala sem kar zaščitniška do njega..branim ga...ubistvu si zatiskam oči..ampak rada ga imam ! Hodil je k nam domov čeprav starši niso vedeli da hodiva, pomagal nam je pri prenavljanju hiše...
Ali bi se ve borile ? Ali naj ga pozabim, kot mi drugi svetujejo zaradi njegove preteklosti ??
Samo na vas se še lahko obrnem -.-
....