Torej, zanima me, če kdo študira na Evropski pravni fakulteti? Zanimivo, da o tem faksu pred leti nisem imela najboljšega mnenja oz. ne najbolj oblikovanega, ker sem bila skeptična kar se tiče kredibilnosti diplome. Sama nimam splošne mature, narejeno imam poklicno in dodatni predmet psihologijo, kar pa mi omogoča vpis na ta faks, za razliko od Pf v Mb in Lj, kamor se ne morem vpisat. Prihranite mi z informacijami nezanesljive narave "ta faks ni nič vreden v primerjavi s pravnima fakultetama v Mb in Lj" ipd. izjavami. Verjamem, da neke razlike morajo obstajati, sploh, ker je evro-pf 3-letni bolonjski program, pf v Mb in Lj pa star 4-letni program, ampak v primeru odločanja kam naprej, mi izjave brez neke realne podlage (s prve roke) ne bodo ravno pomagale.
Zanima me primerjava (razlike v težavnostni stopnji, v samem pristopu profesorjev do študentov, organizacija ipd.) pravne v NG s pravnima v Lj in Mb. Še najrajši bi izvedela kakšne koristne informacije s strani študentov, ki ste najprej študirali na pf v Lj ali v Mb, nato pa se prepisali v NG, ker sem na neki strani zasledila, da so nekateri napisali, da so v NG bolj človeški profesorji, snov in bukve pa ne kaj dosti drugačne od tistih, ki jih imajo v Lj in Mb.

Res bi rada izvedela čim več koristnih informacij za lažjo odločitev, zlasti kako je pri zaposlovanju in koliko je vredna diploma na evro-pf, ko delodajalec vidi, da nisi iz pravne v Lj ali Mb.
Škoda, da se izredni študij ne izvaja v Mb (ali vsaj kje bližje na štajerskem koncu), ampak ok... če me bodo informacije prepričale in se bo odločitev izkazala za dobro potezo, mi tudi v NG ne bo problem it.
Skratka, give me some noise!