Nikoli nisem potrebna

Zadovolj(e)n/a v postelji.
mojca992
Sramežljivka
Sramežljivka

Nikoli nisem potrebna

Neprebrana objava Napisal/-a mojca992 »

mam en zelo čuden problem, in sicer, mam fanta, fora je pa v tem da nikoli nisem potreban oz sploh ne vem kakšen je občutek ko si potreben.

zdej te tko: z fantom se zelo rada crklam, vše mi je občutek bližine, paše mi če me boža itd, ampka kej več pa ne. tudi ko me fant spolno zadovoljuje mi ne pride in moja muca sploh ni nič mokra tako da ponavadi kar hlinim orgazem, ker on se res fejst trudi in mu nočem pokazat da vbistvu sploh ne uživam v tem

seksam pa zato ker mi je noro všeč, če vidm da je on zadovoljen z mano pa k me šlata, pač to obožujem, da on uživa v mojem telesu, sama pa nikoli nisem vzburjena

kaj naredit? ali je kaj psihično narobe z mano?
sej to da mi nikol ne pride me niti ne mot tolk, sam fant je opazu d sm zmeri čist suha in se mu zd čudno pa nevem kaj nejnmu rečem

aja to sem pozab apovedat, včasih ko sem se sama rajcala mi je prišlo zdej pa tut tega ni več...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Re: Nikoli nisem potrebna

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

mojca992 napisal/-a:kaj naredit? ali je kaj psihično narobe z mano?

S tabo je psihično narobe to, da hliniš orgazme. Stop it.
Morala sm, no.
Because I can.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Al si pa skozi potrebna, pa morda neveš kako je, ko nisi. :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Mogoče jemlješ KT?
Rada se crkljaš in všeč ti je občutek bližine, kaj pa spolna privlačnost?
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

Noro všeč ti je, da ob tebi uživa tip katerega si sploh ne želiš? Ni mi logičn.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Lahko da je psihično, lahko da je fizično. Če jemlješ tabletke so zelo verjetno one glavni krivec - jaz sem jih prav zato nehala jemati. Pobrskaj malo po internetu, kakšni so možni vzroki za probleme z libidom, lahko se pa tudi oglasiš pri ginekologinji.

@neznankan: saj ni rekla, da si ga sploh ne želi, samo da ni nikoli mokra oz. se ne počuti 'potrebno'. Meni se zdi, da si ga ona kar želi, če je sklepat po tem, da pravi, kako ji je všeč, da tip uživa v njej, da pa ima probleme z libidom in vlažnostjo. To ni nič tako nenavadnega.
Every rose has its thorn
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Napisal je, da ji paše, če se z njim crklja, če jo boža kaj več pa ne. Sklepam, da si sexa z njim ne želi in ji ne paše.
mojca992
Sramežljivka
Sramežljivka

ja tko kot je rekla sunflower. v bistvu si sexa z njim želim, sam ne zarad potrebe, ampak zato ker sem z njim pa ker vem d njemu ful paše in men je največji užitek njemu ugajat... upam da me razumete kaj hočm s tem povedat. z njim mi je prelepo, sex mi pa niti ne paše niti me ne moti

ne kt pa ne jemljem...
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Torej si sexa na splošno ne želiš? Ti pač ne pomeni ne vem kaj.
mojca992
Sramežljivka
Sramežljivka

seks kot seks res ne kej dost. hočem to povedat d ko vidim npr golega fanta si ga ne zaželim v seb, tzarad mojga užitka.
pač mi je to všeč da sem z njm pa sa se počutm seksi in privlačno ko sem z njim, pa ko mi govori kok je potrebn to mi velik več pomen, kot nekakšna samopotrditev da sem "vredna greha" al kako nej rečem.
nevem, težko razliožit.
fant mi je noro všeč in obožujem bit znjim, ful mi je luškan, enostavno pa ni tiste spolne privlačnosti iz moje strani.
kljub temu zelo rada seksam z njim zaradi občutka bližine pa da njemu ustrežem, itd...
v bistvu mi je vseeno kaj del z mano samo da je zadovoljen
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laguna »

primankuje ti estrogena.

sicr men ni jasn kako to da mlada ženska ni potrebna...nism vedla da to dejansko obstaja :huh:
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Kolk casa sta skupaj s fantom? Kolk casa seksas ti na sploh?

Sicer menim da si bolj custvene narave, cutis bolj potrebo po custev kakor po sexu...ti nikoli ne bi seksala z neznancem, a ne da?

Mogoce sam rabis boljse spoznati svojega fanta, pa postopoma se bos tudi seksualno sprostila.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaqluine »

neznankan napisal/-a:Noro všeč ti je, da ob tebi uživa tip katerega si sploh ne želiš? Ni mi logičn.

se strinjam s tem...
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaqluine »

mojca992 napisal/-a:seks kot seks res ne kej dost. hočem to povedat d ko vidim npr golega fanta si ga ne zaželim v seb, tzarad mojga užitka.
pač mi je to všeč da sem z njm pa sa se počutm seksi in privlačno ko sem z njim, pa ko mi govori kok je potrebn to mi velik več pomen, kot nekakšna samopotrditev da sem "vredna greha" al kako nej rečem.
nevem, težko razliožit.
fant mi je noro všeč in obožujem bit znjim, ful mi je luškan, enostavno pa ni tiste spolne privlačnosti iz moje strani.
kljub temu zelo rada seksam z njim zaradi občutka bližine pa da njemu ustrežem, itd...
v bistvu mi je vseeno kaj del z mano samo da je zadovoljen
^

očitno nisi dost samozavestna al kaj? ne kaperam da hočeš z njim sexat samo zato da veš da ga privlačiš??? (poleg tega da ti je luškan in da vse ostalo kar si še naštela)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

česa tle ne štekate? punca je tok altruistična, da s tipom seksa tut, če njej ni - glavno, da njega zadovolji in ima feeling, da mu je privlačna. :D
js tega ne bom nikol razumela - ne bejbe, ki ob tipu, s katerim seksa, ni potrebna ne tipa, ki lahko s tako bejbo seksa. sicer ne vem točno, kako gre to pri tipih, ampak jaz sama ne bi hotla seksat z nekom, ob katerem se ne bi počutla horny/hot. ker mi ne bi blo fer do tipa, da bi dobu 'mercy fuck'.
ne vem, no, jaz v prvi vrsti seksam zato, ker imam to potrebo, šele nato zaradi morebitne (želje po) povezanosti/ljubezni/whatever.
As your lover describes you, so you are.
Odgovori