Zbiram ideje za žur, kar se tiče hladnih prigrizkov - čimbolj enostavno, ker moram to še do lokala nesti za približno dvajset ljudi.
Kakšne ideje ali izkušnje s tem?
Hladni prigrizki
Pri meni so na vsakem praznovanju najbolj 'zažgali' mini kruhki
Kupiš francosko štruco in jo narežeš na kolešče in potem vsak kos poljubno obložiš - kak namaz, majoneza, sir, salama, kumare, paprika... Je čisto preprosta stvar, ampak take zadeve smo čist vse pojedl na vseh praznovanjih
Pol kako pecivo-ga prej daš v škatle pa pol v lokalu lepo po pladnjih daš.
Pa seveda ne pozabi tudi na kake slane prigrizke, čips, smoki...
Malo uporabi domišljijo pa se boš zihr še kej spomnila.

Pol kako pecivo-ga prej daš v škatle pa pol v lokalu lepo po pladnjih daš.
Pa seveda ne pozabi tudi na kake slane prigrizke, čips, smoki...
Malo uporabi domišljijo pa se boš zihr še kej spomnila.

bolj bo simpl, če narediš narezek...iz suhomesnatih izdelkov ter sira, kakšne olive, kumare, morda orehova jedrca za dekoracijo, kruh pa daš posebej v košaro...
tako boš lažje nesla, ker narejeni kruhki zavzamejo več prostora ter porabila boš manj časa za izdelavo....
jaz sem imel s temi zadevami kar izkušnje, ker sem na eni prireditvi moral organizirati vip pogostitev in sem naredil narezek z domačim kruhom, slano pecivo, sladko pecivo in sadje, koštalo me je 6€/osebo, ampak smo žrli kot merjasci....
tako boš lažje nesla, ker narejeni kruhki zavzamejo več prostora ter porabila boš manj časa za izdelavo....
jaz sem imel s temi zadevami kar izkušnje, ker sem na eni prireditvi moral organizirati vip pogostitev in sem naredil narezek z domačim kruhom, slano pecivo, sladko pecivo in sadje, koštalo me je 6€/osebo, ampak smo žrli kot merjasci....