Bojim se...!!
Nevem pa zakaj. Bojim se da bi imela veliko bolečin med in po sexu.

Pa še to....bojim se da bo mislim da sem nekaka stara devica, ker še nisem imela spolnih odnosov.

Pomagajte mi prosim...rada bi vaše mnenje o tem.

ališa napisal/-a:jaz sem imela svoj prvi spolni odnos pri 21 letih. moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vrprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih!
maiteperroni napisal/-a:Bojim se da bi imela veliko bolečin med in po sexu.Potem pa zanositev pa take, bolezen....
g00fy_qa napisal/-a:Brez kondoma bi bilo sicer boljše seksat, po moje, če si za, si nabavi tabletke.
sirova štručka napisal/-a:pa misliš, da ti bodo tete dovolile seksat?
Ne, ampak "manj bi se počutila umazano" - domnevam. Oz., do takrat, ko bi prišla do kao pravega, bi mela manj črtic v svoji zgodovini.Alwaleed napisal/-a:Elle.* napisal/-a:Sicer je pa res, da bi lahko jaz tudi malo dlje počakala.
Misliš, da bi bolj uživala, če bi počakala?
purple_rain napisal/-a:Ne, ampak "manj bi se počutila umazano" - domnevam. Oz., do takrat, ko bi prišla do kao pravega, bi mela manj črtic v svoji zgodovini.Alwaleed napisal/-a:Elle.* napisal/-a:Sicer je pa res, da bi lahko jaz tudi malo dlje počakala.
Misliš, da bi bolj uživala, če bi počakala?
...mogoče zaradi mnenja družbe?
(BS, jz temu pravim)