sem v neki situaciji, v kateri do sedaj še nikoli nisem bila. Preko FB sem "spoznala" nekega fanta, s katerim sva se zmenila za kavico, kasneje pa je to padlo v vodo zaradi drugih stvari, a vabilo oz. "zmenek" sva preložila na kasneje.
No, vse lepo in prav - a s tem fantom je šla na pijačo tudi moja dokaj dobra prijateljica. Ni ostalo samo na pijači, pravzaprav sta se družila kar nekaj časa in kolikor se spominjam, mi je ona rekla, da sta bila celo intimna prijatelja (sex included, of course, kako pa drugače

Ne vem, ali je pošteno do te prijateljice da sploh grem z njim na kavo, saj se ji nočem zameriti (pravzaprav je spremljala vse takrat na fb in ne vem, morda sem dobila tak občutek, da je postala rahlo ljubosumna ko me je povabil, ker nje že dolgo ni - pravzaprav ignorira vsako njeno vabilo na kavo), obenem pa se zavedam da TAKO dobra prijateljica pa spet ni, da bi se ozirala na njo in na njena mnenja. Slišiva se 1x na mesec, na kavo greva cca 2x mesečno (zadnje čase manj pogosto) in sva dokaj zaupni ena do druge.
A vseeno,... Naj le grem z njim na tisto kavo ali naj raje vse skupaj pustim kot je? Konec koncev se niti ne poznava še in tako ne vem, kaj bi zamudila (mogoče kaj lepega, morda pa tudi ne - šla bi z njim na kavo in ugotovila npr., da je povsem brezvezen človek + še kolegica bi izvedela za to in ji morda ne bi bilo najbolj prav, torej sem absolutno jaz na izgubi).
Aja, vsi trije smo samski (če je to kakšen pomemben podatek) in stari okoli 23.
Hvala za odgovore in nasvete...