Kako ste zadovoljne, kakšne so cene?
Že večkrat me je zamikalo (samo piljenje, urejanje in lakiranje, ker geliranih nohtov ne bi imela), pa nisem stopila zraven... zbiram feedback

Tamarra* napisal/-a:^^ no, da tukaj odgovorim hautehippie:
Kolikor jaz vem, je urejanje nohtov tam dokaj drago. Ne vem sicer točne cene samo za manikuro, ampak geliranje nohtov pride 40eur ali celo nekaj čez, kar je za maribor dokaj drago, drugje se da naredit isto kvalitetno za 20-25eur in zato sklepam, da je tudi manikura draga (nisem pa seveda prepričana). Tako da jaz bi na tvojem mestu raje poskusila drugje, sem prepričana, da boš našla ceneje.
hautehippie napisal/-a:^Hvala za odgovor. Me sicer še vedno mika- mogoče kdaj, ko se bom hotela nagraditi s čim "za dušo":D
hautehippie napisal/-a: kaj se da ukreniti proti "mehkim" nohtom? Vem, da obstaja ogromno nekih utrjevalcev (tako čisto iz glave jih imajo Fing'rs, Dikla, tudi Essence... vsi obljubljajo neko trdoto diamanta)... Ampak me zanima, če kaj od tega PREVERJENO deluje.
zalafa napisal/-a:jaz imam od essence Ultra strong nail repair (to je ta srebrn).je edini, ki mi res pomaga in tudi, če nimam laka na nohtih lahko sedaj brez težav pomijem posodo in čistim.
(1) ja. Jz uporabljam od Essie MAY (Matte About You), men je OK, sam se pa tud men pojavljajo neke "bele pikice" - verjetno je to pač zasušen lak na steklenički, ki pada notri..zoprno.arrow napisal/-a:Pa še neki me zanima, teli mat finiši, a to so posebni nadlaki s tem finišom(1) al kako? Mam lake, ki majo mat finiš, samo če dam čez kak nadlak oz sprej za hitro sušenje ta mat izgine.
arrow napisal/-a:Aha, kje pa se dobi tale Essie MAY?