Meso
piščančje prsi narežeš na kocke, posoliš, popraš, dodaš curry v prehu, po želji česen v prahu in poliješ/premažeš z medom...pustiš za kako urco v hladilniku..
na kocke narežeš papriko (jaz ponavadi uporabim vse barve, pa jih pol kombiniram
), pa po želji češnjev paradižnik, pa lahko tudi sir za žar ...ali celo ananas...
in narediš ražnjiče
na kocke narežeš papriko (jaz ponavadi uporabim vse barve, pa jih pol kombiniram

in narediš ražnjiče

Nepotrebni posti so bili izbrisani.V nadaljne se držite teme-torej mesni recepti ter pogovor okrog tega, komentarji so dovoljeni, ampak samo na to temo, torej nasveti in podobno.
Dodajam:
A je res potrebno pisati komentarje po tem, ko napišem da nič več off topicov?Spet sem pobrisala.
Za vegeterijance je odprta tema, hrana rastlinskega izvora ni meso.Opozarjam zadnjič, potem bodo sankcije.
Dodajam:
A je res potrebno pisati komentarje po tem, ko napišem da nič več off topicov?Spet sem pobrisala.
Za vegeterijance je odprta tema, hrana rastlinskega izvora ni meso.Opozarjam zadnjič, potem bodo sankcije.
The world is as you are.
-
- Sramežljivka
- Prispevkov: 4
- Pridružen: 16. Jun. 2010 11:04
Re: Recepti (meso)
Če ti manka idej si poglej internetno stran link izbrisan
-
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Pridružen: 04. Apr. 2008 18:32
Novo vprašanje:
....mogoče malo OT, ampak vseeno me zanima ena zelo osnovna stvar (jebi ga, nisem lih ''the best cook ever''
)
Če želim v nedeljo pripraviti bolognese omako, lahko kupim sveže mleto meso že en dan prej in počaka v hladilniku ane? Ali obstaja možnost, da se meso pokvari? Verjetno ne ane...
Za bolognese omako uporabljate govedino in svinjino ali kdo uporablja samo govedino? Se mi zdi, da ima omaka z mešanega mesa boljši okus.
....mogoče malo OT, ampak vseeno me zanima ena zelo osnovna stvar (jebi ga, nisem lih ''the best cook ever''

Če želim v nedeljo pripraviti bolognese omako, lahko kupim sveže mleto meso že en dan prej in počaka v hladilniku ane? Ali obstaja možnost, da se meso pokvari? Verjetno ne ane...
Za bolognese omako uporabljate govedino in svinjino ali kdo uporablja samo govedino? Se mi zdi, da ima omaka z mešanega mesa boljši okus.
-
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Pridružen: 04. Apr. 2008 18:32
-
- Komunikatorka
- Prispevkov: 266
- Pridružen: 23. Okt. 2010 21:32
jullia_ napisal/-a:Lani so imeli v šparu pikantne perutničke, ki so bile res tako spicy, da so razžrle plastični krožnik. Še zdaj jih ne morem pozabit
Mmmmm, obožujem to.

Edit: Ojej, odgovoril sem na post izpred pol leta.
