Preveč nora nanj?!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Preveč nora nanj?!

Neprebrana objava Napisal/-a PlayBoy-GirL »

Živjo!

Imam neko "težavico" ali pa se samo MENI zdi to težava :? Rada bi slišala/prebrala nekaj vaših mnenj,predlogov,skratka kakršnih koli nasvetov.
Stvar je taka... s fantom bova junija skupaj 2 leti.Imava se super,res sva fajn parčk,fuul se zastopiva,on men fuul pomaga,svetuje,stoji ob strani,privošči mi dost stvari,razume me,me spodbuja...in tud js njemu velik pomenm,kolikor vem je zelo ponosen name,da me ima,skratka lepo nama je in srečna sva skupaj.
Toda problem je drugje-SLUŽBA.On je voznik tovornjaka in trenutno zaposlen v špediciji :? (vozi tovor v tujino) Cel tedn ga ni doma,torej čez teden se ne vidiva nič. :( :cry: Sicer je tukaj komaj začel in kolikor vem naj bi bila ta služba samo nekako začasno,da si pridobi denar.Toda meni je težkoo!! :( Ne vem kako naj se sprijaznem s tem,da ga čez tedn ne morem videt,objet,poljubit... Ko pa vidim druge parčke kako uživajo. In takrat pomislim na vse-tudi konec. :? Toda to ni prav,vem. Res ga imam zelo rada in najraje imam čas ko ga preživljam z njim. Toda samo vikend mi je premalo.Vendar kaj pa naj?! Ne morem ga prisilit da pusti službo,to je namreč njegova osebna stvar. Tudi njemu je sicer težko,ve tudi,kako je meni. Včasih sem morda tudi jaz preveč razvajena in bi se lahko ukvrjala še drugimi stvarmi,kot pa npr.samo s tem,da se sparšujem kje je moj dragi,kaj dela,kako bi bilo če bi bla sedaj skupaj,kako je drugim boljše.. KAJNE?!?
Kako naj si torej vbijem u glavo,da ne mislim ves čas nekako nanj? Kako naj ne zganjam skoz neke panike in slabe volje,ki jo nato stresam na druge in tudi na fanta?! :roll: :roll: :x
Včasih sem kar jezna nase,ker sem tako tečna in začnem prepir (tudi u vezi),včasih pa sem čisto uredu in mi je čizt OK.
Kaj je torej vzrok temu? Ali mogoče res samo jaz vso stvar nekako napihujem in si polnim glavo s takimi nepomembnimi rečmi?Kako naj se sprijaznim s fantovo službo? Saj to menda ni razlog za konec,kajne?! :eek: :? Tega si ne želim! Toda več časa z njim pa le želim preživljati. :(
Kaj menite ve? Dobrodošli tudi moški,da komentirate. :D

Hvala za nasvete.*
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

Js bom kr direktna.. Get a life!!

Če tvoj fant rabi denar in se je zato odločil, da bo začasno opravljal to delo, mu stoj ob strani..
Js mislim, da ti je dolgčas oz. nimaš nekih svojih hobijev in pol pač pogrešaš, da se nekdo non-stop s tabo ukvarja..
Kaj pa kolegice? Posvečaj med tednom več časa njim, pa tudi sebi..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

omb.

a če bi bil pomorc in ga po 8 mesecev skupaj ne bi bilo. kaj bi pa takrat nardila?
skočla pod vlak?

Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka

dajcy napisal/-a:Js bom kr direktna.. Get a life!!

Če tvoj fant rabi denar in se je zato odločil, da bo začasno opravljal to delo, mu stoj ob strani..
Js mislim, da ti je dolgčas oz. nimaš nekih svojih hobijev in pol pač pogrešaš, da se nekdo non-stop s tabo ukvarja..

Ja mogoče res :wink: Res nimam nikaršnih hobijev,dopoldne sem itak v šoli takrat mi je ql. :) mogče res več zabav s kolegicam.. :wink:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Ti si ena izmed tistih, ki ne zna živeti brez fanta. Ne moreš pričakovati, da bo skoz ob tebi. Zavedati se moraš, da so še druge stvari (služba, prijatelji, nekoč morda otroci). Pogovori se z njim. Mogoče bo celo pripravljen zamenjati službo. Če jo ne bo in te moti, da ni skoz ob tebi, potem to ni pravi fant zate, ker ti ne more nuditi 24 urne prisotnosti na dan.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Točno. Že ko sem prebrala naslov teme, sem imela namen ta stavek napisat :D

Zaposli se čez teden. S čim drugim kot da misliš nanj in jokaš, da ga ni :wink: Kaj si pa pred fantom počela?

In verjetno bosta s fantom kdaj v življenju ločena za več kot 1 teden. Ni konc sveta :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Tut js sm šla skos en tak čudn obdobje enkrat :D no, pa sem se spet začela ukvarjat s starimi hobiji, mal več hodt po kavicah s kolegi/cami.. zdej mi je pa čist normalno.. sva tut bolj za vikende skupaj.. je pa takrat bolj lepo :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Meni pa prav paše, da ga čez teden ni. Si ne predstavljam, da bi bila skoz z njim.
Smo si različni :?
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka

floribunda napisal/-a:omb.

a če bi bil pomorc in ga po 8 mesecev skupaj ne bi bilo. kaj bi pa takrat nardila?
skočla pod vlak?

Ma jaa vem da JE LAHKO ŠE SLABŠE!! :wink: saj zato pravim,očitno se sama sebi preveč smilim in domišljam da je konec sveta pa bla bla bla.. Marsikatere stvari so lahko še hujše, ja. :wink:
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

Podpis pod tole.

Sicer pa, tud moj bivši je bil poklicni šofer, vozil tovornjak (čeprov so mel doma firmo in vozil samo po Sloveniji), ampak, ko je udarla kriza, posla enostavno ni blo več tok in je razmišlu, da bi začel še v špediciji, samo da bi firma preživela in da bi lohk zaslužu vsaj normaln dnar. Je blo njemu bolj hudo kot pa men, ker men je blo jasn, ampak enostavno sem mu hotla stat ob strani, ker je to res največ kar lahko v tem trenutku nardiš.

Tko da, nauč se žvet brez fanta, vikende pa pač izkoristita maximalno, čeprov boš kdaj mogla razumet tud to, da bo mogoče preutrujen od celotedenskih voženj- ne pizdi, ampak se sprav k seb, pa probi v kaki stvari vidt dobro.

Šport, kavice, sprehodi, izletki- vse to se da tud s prjatlcam počet.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: preveč nora nanj?!

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^hehe, to tudi :D
PlayBoy-GirL napisal/-a:Ma jaa vem da JE LAHKO ŠE SLABŠE!! :wink: saj zato pravim,očitno se sama sebi preveč smilim in domišljam da je konec sveta pa bla bla bla.. Marsikatere stvari so lahko še hujše, ja. :wink:
Težko je kaj hujšega(v partnerstvu) kot to, da ženska nima svojega lajfa.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Simple.

Če ti gre dejstvo, da je zaradi službe toliko odsoten tako na jetra, da se sprašuješ o smiselnosti vajinega razmerja, ga pusti.

Lahko si pa ure krajšaš s kakšnim ljubčkom.(ok, ta je že malo kruta za idealistično naravnano občinstvo tega foruma, a realistična)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

^^ se popolnoma strinjam. Če ga imaš res tako noro rada, ga podpiraj, jaz takega fanta npr. nikdar ne bi imela, sem pač tak tip človeka. Niti mi ne bi šle iz glave govorice o tovornjakarih. Žal, čist tako-odkrito. Če pa tebe ne moti in ga zaradi tega ne bi zapustila, pa je brezveze da nekaj stokaš, pač sprijazni se, nič drugega ti ne preostane. Plus tega upoštevaj opcijo, da mu bo to delo mogoče zelo všeč in bo želel ostati v njem. Da pa bi pustil svojo delo, ki mu je všeč zaradi ene punce, je pa spet noro.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^sej je napisala, da je šele začel s tem delom...težko potem takega ne vzameš in the first place.
Džeki napisal/-a:Lahko si pa ure krajšaš s kakšnim ljubčkom.(ok, ta je že malo kruta za idealistično naravnano občinstvo tega foruma, a realistična)
Sprejemljivejše bi blo si omislit kakšen drugačen hobi, ampak, ajde, namen je isti - zapolnit si čas, ko ga ni.
Odgovori