Ne morem mu povedat da ga imam rada

Pomoč iz čustvenih stisk.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Ne morem mu povedat da ga imam rada

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Imam skrito razmerje in fant mi je je že večkrat rekel da me ma rad in da me obožuje.Ampak jaz mu še nikdar nisem rekla da ga mam rada.Čeprav vem da ga mam in mi je zelo pri srcu mu ne morem na glas reči tega ko on meni pove da me ima rad.Enkrat sem mu samo rekla ko me je vprašal če ga imam rada.In ko me to vmes vpraša preslišim to vpršaanje...

Je kdaj bila kera kdaj v podobni situaciji?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

kaj pa to pomeni SKRITO RAZMERJE?? kere telenovele.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Ja glej pač nama ne ustreza da vejo vsi za naju.Za naju vejo smo najini nekateri kolegi...Pač mama že razloge zakaj je tako in verjemi da bi marsikdo reagiral tako na mojem mestu.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Uglavnem, kompliciraš si življenje po nepotrebnem.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aha. on je ziher oženjen al kej takega. O MAJ GAD ĐIZS KRAJST! KIRI PROBLEMI!
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Lej ni poročen niti pod razno,nima otrok in nikogar drugega okorg sebe.Ker nisem pra**** da bi se dajala dol s takimi moškimi.Če te moti vprašanje ne odgovarjaj nanj ker je nepotrebno.Mogoče boš ti mela keri đizeskrajs problem in se ti bo zdel vprašljiv.
In ja zdi se mi da je prepovedano uporabljat velike črke na forumu,zgleda da si nisi prebrala navodil :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aha. pol si pa ti zasedena.

al pa je tolk starejši od tebe, da se ga sramuješ. al je kej druzga narobe s tabo al z njim, da se sramujeta drug druzga. O ĐIZS KRAJST.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

delusional, :lol:
Ko imaš nekoga rad se mi zdi da ni nek problem da mu to tudi poveš, razen če....ga nimaš, ali pa nisi tako vzgojena v smislu izkazovanja ljubezni-ampak ta krog se vedno lahko prekine in dejansko začneš delovati v tem smislu.
Ker če si dovolj stara za skrita razmerja in podobne šiš miš finte, si dovolj stara da to tudi poveš.
Ampak še to-a je res za vsako ici bici problem potrebno odpirati novo temo?Ker ene ženske delate probleme tudi tam, kjer jih ni potrebno.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 15. Mar. 2010 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

delusional napisal/-a:aha. on je ziher oženjen al kej takega. O MAJ GAD ĐIZS KRAJST! KIRI PROBLEMI!

Slika dobra si..Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

Meni se ta problem sploh ne zdi problem. Pusti tako kot je, če ti tako odgovarja, mu boš že povedala, ko boš tako čutila, morda pa tudi nikoli, kaj pa veš- jaz se ne bi s tem preveč obremenjevala.
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Pa okej no, ni treba na tak otročji način odreagirat in ena za drugo bolj komplicirat teme. Bistveno vprašanje je nekaj drugega, če ste spregledale.
Corfugirl, jaz sem bila v podobni situaciji, ampak pred leti, ko še nisem bila zrela za resno zvezo. Če mi je (bivši) fant rekel, da me ima rad ali pa vprašal če ga mam kaj rada, sem pač rekla jaz tebe tudi oz. seveda te mam (kar sem tudi zares mislila, a me je takrat še pač bilo sram to povedati na glas in izražati čustva). :) V najstniških letih se mi zdi to normalno, v bistvu bolj kot vsakominutno izjavljanje lada te mam, lubam te ipd. nezrele fore, ki po možnosti niso izrečene iskreno, ampak v navalu zatrapanosti.
Koliko pa sta stara, če smem vprašati? Ker če si že prerasla mladostniške zaljubljenosti in še vedno ne zmoreš nekomu povedati da ga imaš rada (razen če ga nimaš in gre samo za občasno srečevanje), potem si ne znam predstavljati kakšen odnos imata.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^ tipičen primer me so smaart :lol:
A je treba potunkat naše t.i. otročje poste, obenem pa svetovati nič drugače kot me :roll: oz. ji sploh nisi svetovala, ampak dala teoretično razlago kot odgovor na njeno nezmožnost verbalnega izkazovanja ljubezni...
The world is as you are.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Glede na to, da razmerje skrivaš pred ljudmi imaš gotovo razlog. Zato sklepam, da obstaja tudi razlog, da mu ne poveš, da ga imaš rada.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

zakaj ona skriva razmerje tukaj sploh ni pomembno in res nevem zakaj se morate ene norčevati in posmehovati :roll:

odrastite...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Strokovno mnenje in v veliko pomoč avtorici teme, a ne? :roll:

Bodo že prišle te besede iz ust, ko bodo. Oz. ko bo pravi čas :wink: Don't worry.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori