Že cca. en mesec opažam, da se je moja punca ful ohladila do mene. Sploh ji ni več do tega, da bi se rada mela. Do sedaj se mi je zdelo vse tako popolno, bila je moja princeska, še sedaj je moja princeska...Včeraj pa ko sva se pogovarjala, me je vprašala, kakšna se mi zdi najina veza in po pravici sem ji povedal, da se mi zadnjih nekaj dni ne zdi najbolje. In se mi je opravičila, da je tako...Jaz sem do nje še zmeraj čisto napaljen (skupaj sva že malce več kot tri leta), vzburja me, ob pamet me spravlja...Ampak ona je do mene hladna. Sem jo vprašal, če ima koga drugega, pa je rekla, da kaj takega mi ne bi storila - verjamem ji, ker ji zaupam. In povedala mi je, da se sicer dobro razumeva, da mi lahko vse pove in da sem ji všeč, le da ji nekako ni do mene v smislu spolnosti. Pa sem se včeraj trudil, dokler nisem ugotovil, da je vse skupaj brezveze. In sem jo vprašal, če me ima rada, je rekla, da me ima, pa sem jo vprašal, če me ljubi, je pa odgovorila "am...mislm, da...

"
Skratka, ko jo vprašam, kaj je narobe, mi ne ve povedati drugega, kot pa to, da ji ni in da opaža, da se najina zveza ohlaja...Jaz pa bi rad, da bi bilo tako popolno, kot je bilo včasih, pa ne morem, ker ne vem kaj je narobe...Občutek imam, kot da sem nekje sredi teme in ne najdem izhoda...Včeraj po pogovoru se mi je precej porušil svet... Jaz jo namreč noro ljubim in zanjo bi storil vse: najbl bi se ponižal, umrl bi zanjo, samo da bi bila srečna.
Skratka totalno sem zmeden.