Me ljubiš? Am...mislim, da... :(

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Me ljubiš? Am...mislim, da... :(

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Že cca. en mesec opažam, da se je moja punca ful ohladila do mene. Sploh ji ni več do tega, da bi se rada mela. Do sedaj se mi je zdelo vse tako popolno, bila je moja princeska, še sedaj je moja princeska...Včeraj pa ko sva se pogovarjala, me je vprašala, kakšna se mi zdi najina veza in po pravici sem ji povedal, da se mi zadnjih nekaj dni ne zdi najbolje. In se mi je opravičila, da je tako...Jaz sem do nje še zmeraj čisto napaljen (skupaj sva že malce več kot tri leta), vzburja me, ob pamet me spravlja...Ampak ona je do mene hladna. Sem jo vprašal, če ima koga drugega, pa je rekla, da kaj takega mi ne bi storila - verjamem ji, ker ji zaupam. In povedala mi je, da se sicer dobro razumeva, da mi lahko vse pove in da sem ji všeč, le da ji nekako ni do mene v smislu spolnosti. Pa sem se včeraj trudil, dokler nisem ugotovil, da je vse skupaj brezveze. In sem jo vprašal, če me ima rada, je rekla, da me ima, pa sem jo vprašal, če me ljubi, je pa odgovorila "am...mislm, da...:("
Skratka, ko jo vprašam, kaj je narobe, mi ne ve povedati drugega, kot pa to, da ji ni in da opaža, da se najina zveza ohlaja...Jaz pa bi rad, da bi bilo tako popolno, kot je bilo včasih, pa ne morem, ker ne vem kaj je narobe...Občutek imam, kot da sem nekje sredi teme in ne najdem izhoda...Včeraj po pogovoru se mi je precej porušil svet... Jaz jo namreč noro ljubim in zanjo bi storil vse: najbl bi se ponižal, umrl bi zanjo, samo da bi bila srečna.

Skratka totalno sem zmeden.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

mogoče ma pa tako obdobje... prašej jo če se vidi čez 5 let s tabo...
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

1000x je dokazno, da tipi ki bi umrli in se najbolj ponižali za žensko niso preveč zaželeni. Pokaži ,da si tip!! :lol: Ful jo naderi in reči ji, da ona te že ne bo tako zafrkavala, zaloputni z vrati...boš vidu, kako bo pritekla za tabo in kakšen bo seks :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Hja ... očitno mora ugotoviti, kaj čuti in kaj hoče, ker sedaj ne ve. Največ kar lahko narediš je da ji poveš kako ti čutiš in kaj ti misliš in ji hkrati daš vedeti, da ne pritiskaš nanjo in da naj v miru premisli kaj si želi. Mora vedeti, da jo imaš zelo rad in da si želiš, da bi bila srečna in da ji daješ čas oz. karkoli hoče, da bo lahko premislila kako želi nadaljevati življenje in če še želi biti v tej zvezi in da ji stojiš ob strani v tem.

Torej predvsem brez histeričnih izpadov in obljub o samomoru v primeru končane zveze.

Če se ti zdi to prav, jo pelji na totalno romantični zmenek (oz. na tak, kot si ga ona želi, s stvarmi, ki so ji všeč). Obudi lepe spomine na trenutke, ki sta jih preživela in na sanje, ki jih še imata.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Dej ji čas, pa ne silit vanjo. Pač, daš ji vedeti da misliš na njo, da jo še vedno imaš rad in da si še vedno z njo. Potem boš videl kako se bo razpletlo...upam pozitivno... Če je res bilo vse lepo v vajini vezi, ne vidim razloga zakaj te ne bi imela rada :roll:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

nixie napisal/-a:1000x je dokazno, da tipi ki bi umrli in se najbolj ponižali za žensko niso preveč zaželeni. Pokaži ,da si tip!! :lol: Ful jo naderi in reči ji, da ona te že ne bo tako zafrkavala, zaloputni z vrati...boš vidu, kako bo pritekla za tabo in kakšen bo seks :D

kruto ampak resnično v mnogih primerih
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Pomojem je njo minalo, oz. je v tej fazi - in to ni najbolš ane, sploh ker je tebi tolko do nje. Upam, da bosta rešla problem, čeprav se mi zdi da če nekoga mine je zelooooo težka in dolga (včasih nemogoča) pot nazaj, v lepše čase.

Pogovorita se in, če bosta ugotovila, da ona še vidi smisel v vaju - se pravi, da še želi biti s tabo - poskusita prebroditi naslednje dni/tedne v stvareh v katerih OBA uživata. Če je možno si privoščita kakšen oddih v hribih, ob obali, tujini...

Vso srečo! :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Mislim, da je najslabše, kar lahko sedaj narediš to, da se ji obesiš okoli vrata in začneš ful silit v njo. Sploh pa:

Jaz jo namreč noro ljubim in zanjo bi storil vse: najbl bi se ponižal, umrl bi zanjo, samo da bi bila srečna.

Resno, kaj je to zaeno mevžasto razmišljanje? Vse bi naredil za srečo neke ženske-kaj pa tvoja sreča? Kako si sploh dovoliš razmišljat o tem, da bi življenje nekoga drugega postavil pred svojim? Če se takole obnašaš pred punco, razumem, da v tebi več ne vidi tipa.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

punkie_ napisal/-a:
nixie napisal/-a:1000x je dokazno, da tipi ki bi umrli in se najbolj ponižali za žensko niso preveč zaželeni. Pokaži ,da si tip!! :lol: Ful jo naderi in reči ji, da ona te že ne bo tako zafrkavala, zaloputni z vrati...boš vidu, kako bo pritekla za tabo in kakšen bo seks :D

kruto ampak resnično v mnogih primerih

Mene bi tudi to pomoje malo spametovalo :oops:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Dejansko bi pri meni to vžgalo. Da se res fajn skregava in imava potem nor sex (hate sex -> veliko strasti, temperamenta in golega užitka). Težko pojasnit, ampak tako mi da vedeti, da mu ni vseeno za najino zvezo in da je taprav moški
Eden izmed načinov seveda, eden izmed tistih, ki se redko prakticira.
A goal without a plan is just a wish.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Smo punce res take, kaj?

:oops:

Ravno včeri je blo v eni seriji (HIMYM :D) nekaj malega na to temo - ena punca se zgražala, ker jo en model namerava poklicat, potem, ko je par dni ni poklical, je bil pa že oh in sploh najboljši tip na svetu in njen soul mate in bla bla ... hotela je met neki česar ne more.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ja, začni jo ignorirat. :D

Aja, pa ne klicat punce princeska. To rezerviri za svojo hčerko al pa kj.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Re: Me ljubiš? Am...mislim, da... :(

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Pontifex Maximus napisal/-a: najbl bi se ponižal, umrl bi zanjo, samo da bi bila srečna.

njena sreča ni tvoja odgovornost.

hkrati pa... če se moraš ponižati da bi nekoga zadovoljil, potem takem to tud ni ljubezen (tako tebe do sebe, kot nje do tebe).
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

torej iz teh odgovorov bi sklepali: moreš bit prasec, pa te bo mela rada in jo boš noro privlačil.

ker tega najbrž nimaš v sebi, se bo to slabo končalo. ona je zgubila interes. v naslednjih letih se bo metala za prasci, ki je ne bodo hoteli in ne bodo umirali za njo.

čez nekaj let bo spoznala kaj je imela in kako si jo imel rad - tako kot je noben več ne bo. ampak zdej jo to ne zanima - manjka ji adrenalin in da ji je nekdo nedosegljiv jebač.
Odgovori