Zdravo!
Ker sem pred kratkim ostala brez možnosti dela tam, kjer sem delala prej (dijaško delo pač) sem razmišljala, kaj bi lhk počela za dodatn zaslužek...
... in dobila sem preblisk.
Ugotovila sm, da z velikim veseljem in užitkom delam z majhnimi otroki, uživam pa tud u pripravljanju zabav in get-togetherjev.
Torej... ker sama dobr vem, kok so lhk otroške zabave zahtevne za starše, (ko sm bla mejhna, mi nič ni pasal glede mojih žurk

) mislim, da bi jim blo v veliko pomoč, če bi pač nekomu plačal določeno vsoto, (manjšo ali enako, kot bi jo sicer zapravli za žurko) da bi pač nekdo to zabavo organiziral, načrtoval, nakupil vse potrebno in končno še zabaval otroke, starši pa bi se medtem posvetili drugim stvarem, recimo zabavanju staršev, ki svoje otroke čakajo. Naj povem, da izobrazbe pri delu z otroki sicer nimam (hodim na splošno gimnazijo, ne na kakšno vzgojiteljsko šolo), me pa otroci poslušajo in ubogajo. Stara sem 17 let. Zanima me, kakšna so vaša mnenja glede možnosti, ki jih imam, da uspem v tem. Povem naj še, da tega niti slučajno ne bi počela samo za denar, temveč tud zato, ker me pač take stvari veselijo.
(p.s.: tema je v "karieri" namesto v "malih oglasih", ker me pač bolj zanima, kakšne so realne možnosti za ta posel, lahko pa sem napišete tud, če pač kaj takega potrebujete)