Se naj preseli k meni?
Se naj preseli k meni?
A je to normalno, da me spreletavajo čudni občutki, če se naj moja draga preseli k meni, al ne?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Po treh mescih...ni čudno, da te taki občutki dajejo..
meni se zdi, da je to še prehmalu..ampak, če bi si res to oba želela..še nebi blo problemov, why not..ker pa maš pomisleke...ti pa že to pove, da raje ne še..
Pa kakšno vprašanje no, čist v stilu Pila; A je normalno!?!??!
Nevem. 

Pa kakšno vprašanje no, čist v stilu Pila; A je normalno!?!??!

It was forever..but it didnt last long..
Jou, kje maš ti glavo? Po treh mesecih? NE, ni normalno!
Pa da po 3eh mesecih izgine strast v razmerju tudi ni normalno. Tole nikamor ne pelje. Kaj še bo?
Pa da po 3eh mesecih izgine strast v razmerju tudi ni normalno. Tole nikamor ne pelje. Kaj še bo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
okej jaz to razumem, kot da ti (ali pa ona) razmišljaš če se naj draga preseli k tebi ali ne in da ob tej misli dobiš čudne filinge.
in ja, to je popolnoma normalno
jaz sem imela po dveh letih čudne filinge, če sem samo pomislila na kaj takega..
in ja, to je popolnoma normalno

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Re: Se naj preseli k meni?
Daweed napisal/-a:A je to normalno, da me spreletavajo čudni občutki, če se naj moja draga preseli k meni, al ne?
zakaj imaš čudne občutke?:D po treh mesecih logično, da veš vse o njej, ona vse o tebi, in že je čas za ta korak.
si razmišljal o zaroki?
btw, sarkazem.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....