Pred kakšnimi dvemi meseci mi je med sexom dobesedno zadremal. Bila sem v šoku, a me je miril, da je to zaradi njegove utrujenosti ne zaradi mene.

Najini dnevi naenkrat zgledajo tako: služba/ fax prideva domov, se najeva, nato se gre stuširat in konec. Ni sposoben ničesar več. Če ga vprašam če bi šla na sprehod, v kino, počela karkoli skupaj, je vedno preveč utrujen.
Zadnjič smo odšli na eno fešto: po eni uri je bilo konec. Usi so plesali, on se usede dol, ga vprašam kaj je narobe? Odgovor: preveč sem utrujen, da bi še lahko plesal. čeprav je nato še cel večer lahko normalno hodil okoli in počel vse ostalo.
Danes: Pride domov, sva rekla, da bova danes malo skupaj, ker nama čez teden nebo šlo skozi, nakar se vsede na posteljo in reče. da je preveč utrujen, da bi počel karkoli. Malo sem žalostna, ampak dobro, grem v kopalnico, se stuširam, pridem v sobo in on igra igrice. Se vležem v posteljo, ga vprašam, če pride, in pravi, da bo, čeprav ga nato še 45 min. ni bilo (preutrujen?)... nato pride... se uleževa, malo pogovarjava, božava, nama zapaše se dat dol...in vmes on SPET zaspi! ...
Po tej situaciji mi je udarlo na jok.

Rada bi slišala vaše mnenje? ...ker sama ne vem, več kako ravnati?...poskušala sem se že pogovoriti, neštetokrat, pa ne zaleže...

Lp, Čopka*