Kronična utrujenost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
čopka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Kronična utrujenost?

Neprebrana objava Napisal/-a čopka* »

Tole temo sem odprla, ker sem se znašla v situaciji, ko ne vem več, ali so takšne stvari normalne, ali jaz preveč kompliciram. uglaunem ne vem več. Situacija pa je sledeča: S fantom sva skupaj malo več kot dve leti in imama se rada. Nasplošno se ujamema in znama skupaj dobro funkcionirat. Ampak, v zadnjem času se nama dogaja sledeče: fant je vedno utrujen. in res vedno. Nekaj časa sem to razumela, ima službo, tudi doma dela...zato sem razumela, da rabi več spanja oz. počitka. Ampak, sedaj mi določene stvari res niso več jasne.

Pred kakšnimi dvemi meseci mi je med sexom dobesedno zadremal. Bila sem v šoku, a me je miril, da je to zaradi njegove utrujenosti ne zaradi mene. :? sicer se nisem takoj sprijaznala, ampak s časoma OK.

Najini dnevi naenkrat zgledajo tako: služba/ fax prideva domov, se najeva, nato se gre stuširat in konec. Ni sposoben ničesar več. Če ga vprašam če bi šla na sprehod, v kino, počela karkoli skupaj, je vedno preveč utrujen.

Zadnjič smo odšli na eno fešto: po eni uri je bilo konec. Usi so plesali, on se usede dol, ga vprašam kaj je narobe? Odgovor: preveč sem utrujen, da bi še lahko plesal. čeprav je nato še cel večer lahko normalno hodil okoli in počel vse ostalo.

Danes: Pride domov, sva rekla, da bova danes malo skupaj, ker nama čez teden nebo šlo skozi, nakar se vsede na posteljo in reče. da je preveč utrujen, da bi počel karkoli. Malo sem žalostna, ampak dobro, grem v kopalnico, se stuširam, pridem v sobo in on igra igrice. Se vležem v posteljo, ga vprašam, če pride, in pravi, da bo, čeprav ga nato še 45 min. ni bilo (preutrujen?)... nato pride... se uleževa, malo pogovarjava, božava, nama zapaše se dat dol...in vmes on SPET zaspi! ...

Po tej situaciji mi je udarlo na jok. :cry: Ne razumem. Jaz sem lahko še tako utrujena, ma če ne druzga med sexom ne bom zaspala. Res me je prizadelo. in kaj stori on? obrne se in zaspi. In spi še sedaj naprej. Mene pa žere. Sprašujem se, sem res tako dolgočasna, da se človeku ne da bit z mano, oz. tisti čas prespi? :roll: Od večine sm slišala, da sem zelo zanimiva oseba, ob keri se da zdržat. Zato se nekako ne smatram za dolgočasno. Prav tako, se trudim "popestrit" najina dogajanja, a se vedno vse konča pri istem. SPANJU.

Rada bi slišala vaše mnenje? ...ker sama ne vem, več kako ravnati?...poskušala sem se že pogovoriti, neštetokrat, pa ne zaleže...:/...

Lp, Čopka* :(
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Moja prva misel je bila, da je z njim mogoče kaj narobe - kronična preutrujenost, narkolepsija, kaj takega. Če gre za bolezen, potem s pogovorom ne moreš doseči ničesar, on pa tudi, če se trudi, ne more ostati dlje buden oziroma biti kaj manj utrujen. Mogoče ne bi bilo neumno, da gre tvoj fant k zdravniku in mu opiše svojo preutrujenost.
Every rose has its thorn
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Hehe ce mal pogledas okol po tem forumu, pa pod Custva je zadnje case ful tega kar opisujes :P
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Haro
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Haro »

jaz mi končal zvezo.. oziroma se pogovoril..če ni rešitve, tole ni za nikamor
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caty07 »

Sj jst sm tudi najprej pomisnla na to da je mogoče kronično utrujen...k če ti med seksom zaspi...nevem mogoče bo najbolje da ga direkt vprašaš kaj je narobe.k malo je čudno da se tipu v dveh mescih nebi zahotlo enkrat seksat.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Opa... če je res samo utrujen, pol takoj do zdravnika. Se je men dugajal in so ugotovil, da sem bla full slabokrvna in s tem se ni norca za delat, ker lahko pripelje do levkemije.

Če pa glumi, pol maš pa ti problem in se bo treba dol usest pa mal pogovort. Nočm bit pesimistična, lohk pa da se te je naveliču, pol pa nimaš glih velik za nardit.

Velik sreče.
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pupi1 »

Popolnoma te razumem tudi jaz sem doživela enako kot ti.Kriva je bila zmeraj utrujenost ampak tip popolnoma zdrav.Mislim,da ženske moški ne mora bolj prizadeti kot,da ji zaspi med seksom.Če ima zdravstvene težave naj gre k zdravniku,če ne ga zapusti in najdi takšnega,ki ne bo življensko urtrujen!Veliko je takih veš.
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

meni se to tudi zdi vse skupaj malo bolezensko :? kr da ti v enem tednu nisi ENKRAT sposoben it na sprehod, ki ima itak sproščujoč efekt, pol pa nevem. ne zdi se mi to ravno zdravo.

pa sex se mi v tem primeru zdi še najmanjši problem. okej, itak ti je grozno, da se to dogaja, čist štekam ampak predstavljaj si, kaj bi šele bilo če bi imela družino in bi se po delavniku še moral z otroki ukvarjal, ali pa bognedaj pomagal pri gospodinjstvu? (nikjer nisi napisala, da karkoli naredi).
nevem no. delo te izčrpa ja, ampak vsi delamo in nam more vseeno ostat nekaj energije še za ostale stvari.

pogovorita se pol pa k zdravniku. če še ni bolan, pa naj menja službo za nekaj manj obremenjujočega, kr drugač bo na dolgi rok prej ali slej resnično zbolel.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
čopka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Glede zdravnika sm mu že svetovala. Ampak on pravi, da ni bolan, in da je z njim vse uredu. da se more le naspati. in tukaj pol ne razumem. Vedno je buden pred mano, in pravi, da je dost naspan. Potem gre v službo, je vse okej. Ko pride domov, je pa kot bi odrezu. Dejstvo je, da se mu utrujenost zelo pozna. Takoj dobi ful podočnjake, rdeče očke, in sposoben je zaspati na stolu, medtem ko je/bere/počne karkoli drugega. :? Tak, praktično od najinih dnevov ne ostane nič razen službe oz. mojega faxa in nato spanja. Še med pogovorom ponavadi zaspi. Kot razloge zato pa navaja : temo, ker takrat lažje zaspi, ma tudi pri luči ni nič boljše. Strah me je, da bi imel resne zdravstvene težave, a ga nikakor ne prepričam, da gre do zdravnika. In res nisem več vedela, a pretiravam, ali so takšne stvari normalne, ker meni se niso zdele.

Hvala za odgovore
Lp, Čopka
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

jao desci pa dohtar... to ne gre skp očitno.

Nč u avto zbasat, pa ga sama pelat, to ni normalno. :evil:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Jst tud mislim da ni normalno, nič drugega kot obisk DR :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caty07 »

če ima neko zelo težko fizično delo pol še nekako razumem da ga to malo bolj ztrudi. samo je pa razvidno iz tega kar si nam napisala, da z njim nekaj ni v redu.
čopka*
Sramežljivka
Sramežljivka

mja, očitno res ni druge kot da ga u avto spraum pa sama pelem...ker, ne vem, v tem ne vidim lih razloga za konc zveze ker je očitno da se mama rada, sma rada skup, tut družino načrtujeva skupaj,... ampak tole me je res morilo...upam, da ga čimprej spravim do zdravnika pa da vidmo... :( ...
Uporabniški avatar
Smokes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smokes »

Meni recimo šport pomaga. Takole v zimskih mesecih včasih po več dni samo presedimo ali ležimo in ne dvignemo srčnega utripa čez normalnega. Tudi sam včasih potem čutim kar nekakšno kronično utrujenost, potem pa malo pošportam in imam takoj več pozitivne energije in sem bolj radoživ.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Ej punca mogoče je pa bolan :(
na to sploh ne bi pomislila če trenutno s fantom ne bi prebolevala mononukleoze in jaz po šoli ko pridem ob 4h domov samo še padem dol in sem sposobna do zjutraj spat.
Pa tudi v postelji,sva drugače čist preveč hiperaktivna ampak meni se trenutno premikat ne da,kaj šele sexat al it ven. In isto je trenutno z bratom in njegovo punco.
Katastrofa...

tako da magar ga pošlji še v lab na pregled krvi...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Odgovori