Kdaj ste partnerju prvič rekli "ljubim te"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Kdaj ste partnerju prvič rekli "ljubim te"?

Neprebrana objava Napisal/-a spelaspela »

Pomoje sm zadela področje za to temo :)

Po kolikem času ste izrekli "ljubim te" svojemu partnerju ?
:)
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

pol leta nekje :roll:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

nikoli v petih letih
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

meni je tudi za bruhat. nisem rekla tega nikoli.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

če bi kdo od naju to ves resen rekel, bi se pomoje potem oba skupaj še pol ure smejala :rofl: res no, tok mi je zabita besedna zveza, da ne znam povedat..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Prekmalu.. :) sem bila še mal premlada, ko sva začela, tko da sem s to besedno zvezo pohitela.. :D Če pa pomislim, kdaj bi bil pravi čas, da bi mu resnično rekla in da bi pomenilo to, kar pomeni, pa nebi znala določit..Definitivno je zdaj več kot na mestu. :)

Nekako ne jemljem te besede v tem smislu, da bi se mi zagravžala, ker jo drugi brezpomensko uporabljajo..To je nekako isto kot, da nehaš poslušat neko glasbo, ker se je ta preveč skomercializirala(jo vsi preveč poslušajo :D)..Me prav nič ne briga, kako drugi ravnajo s to besedno zvezo in kakšen pomen ima zanje..jaz vem, kaj meni pomeni to in kako jaz občutim to, tako da mislim, da zame nebo izgubila pomena..
Edino, kar mi je smotano je ta "i love you" :D mi pa res deluje nepristno, ker je isto kot da bi te bilo strah reči tako kot je treba.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 03. Jan. 2010 22:26, skupaj popravljeno 2 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Nč kej preveč ne uporabljam te besede, ker mi je tut po resnici povedano malo bedna :D
Sm se ravn spomnala ene moje sorodnice, ki uporablja to besedo SKOS. Pri vsakem koncu sporočila (bog ne daj da pozabi), po vsakem telefonskem pogovoru mora na koncu sledit ljubim te, če ne še parkrat umes. tut če se pokličeta le za minutko. vse skupaj zveni tko neresnično da se ti zagravža :?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ne spomnim se kdaj sem mu prvič rekla da ga ljubim :P , bolj ko razmišljam, se ne spomnim.
Zdej pa ne uporablava velikrat te besedne zveze. Bolj rada te mam in rad te mam. Ljubim te pa občasno, ampak je pa tok bolj sladko.

Drugač se mi pa ne zdi bedna besedna zveza, ampak taka globoka in lepa, ki je ne moraš rečt kr usakemu. Vsaj v slovenskem jeziku ne, angleži so razred zase :D .
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

bolj rada te mam pa to... :razz:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Jaz tudi nikoli.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Midva sva jo izgovorila tam nekje po petih-šestih mesecih. Je pa res ful lepo slišat te besede, čeprav mi deluje ful 'težka' besedna zveza. Lepše se mi recimo že sliši 'volim te' ali pa 'I love you'.
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

Jaz sem to rekla enemu in edinemu in nikomur drugemu do slej. Mi je pa res blo tezko prebit led, ker mi je bla ta beseda oz besedi 'ljubim te' tako tezko izgovorit. Res tezko. Bilo me je sram, nisem verjela da bom komurkoli lahko to kdaj rekla, ker so mi res tezke besede. Ampak zdaj, zdaj so bozanske...
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Tudi jaz sem rekla samo enemu do sedaj. Ko sem res začutla, da je to to in da so čustva res prisotna. To je bilo pa nekje po 4 mesecih. Se mi pa mal brezveze zdi, ko poznam nekoga, ki to pravi vsaki punci takoj. Tip jo pozna par dni in par dni sta skup, pa ji že pravi ljubim te. Krneki.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Odgovori