Ignoriranje

Pomoč iz čustvenih stisk.
buckica87
Sramežljivka
Sramežljivka

Ignoriranje

Neprebrana objava Napisal/-a buckica87 »

Pozdravljeni!

Sem nova na forumu in upam, da mi boste lahko dali kakšen pameten nasvet. Nekega fanta poznam že skoraj šest let. Pred nekaj meseci sva se res ujela in poskusila sva z zvezo. Vendar sva po treh mesecih ugotovila, da to ni to. Vendar bila sva zelo dobra prijatelja, slišala in videla sva se vsak dan... in sem se zelo navezala nanj. Od takrat, ko sva ugotovila, da nisva za skupaj, se nič več ne slišiva, vidiva... Sam je rekel, da se bova slišala, vendar do danes še vedno nič. Sama pa mu nočem težit. Priznam, da pogrešam njegovo družbo in prijateljstvo iz dneva v dan bolj, on pa očitno ne. Rada bi z njim nadaljevala prijateljstvo, boli me, da me takole ignorira... Ni mi jasno, zakaj kar naenkrat takšen molk, ne morem verjeti, da me sploh ne pogreša. Kaj naj naredim, da bi obudila stike?
Imate kakšne izkušnje s tem? Zakaj me ignorira, če je rekel, da z zvezo noče uničiti tega lepega odnosa? Ničesar več ne razumem..., ker zdaj ga pa resnično je.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Pošlji mu novoletni sms in dopiši,da pogrešaš,vajino prijateljstvo,ki se je dogajalo pred vajino vezo.
Uporabniški avatar
Haro
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Haro »

Kdor tebe ne je.., ga tudi ti ne je.. Očitno človeku nisi pomembna.. si zihr, da si mu kaj pomenila, ko sta bila prijatelja?

in ljudje vedno znova delamo kontra.. bolj nas privlačijo tisti, ki nas ne je..

obrni list..bodi močna.. z njim bi bilo pa kaj drugega narobe..ne bi bla dolgoročno prijatelja.. ene stavri se pač zgodijo, ker se..

nekaj postanemo zarabi bitk, ki smo jih preživeli.. in ne ker nam je bilo postlano z rožicami
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

pri meni je podobno. ampak je še tak, da mi na trenutke on piše, potem pa spet ne... sem pred nekaj časa kot nora čakala na njegove sms-e, klice, na to, da ga bom vidla itd. potem pa sem ugotovila, da vbistvu sploh nisem pustila priložnosti čemu drugemu, da se je vse vrtelo okrog tega in da sem nehote postala odvisna od tistega, kdaj se bo on spomnil na mene.
nekaj časa je še trajalo tako, potem pa sem se odločla, da ni vredno. sms-i so bli, ampak bolj hladni, vse se je spremenilo, preveč časa je minilo in ni bilo več tistega oblutka kot prej. zato sem to pustila za sabo. brezveze razmišljat o9 tem, kaj je blo, ampak gledat naprej... če vama ni blo usojeno, vama pač ni blo. :?
na začetku bo huje, na koncu pa vedno lažje. ampak jaz bi na tvojem mestu še vseeno napisala tisti sms, kot gi ga pe predlagala uporabnica nekaj postov nazaj, potem pa glede na situacijo premisli, in boš vidla ali se splača vstrajat ali je boljše odmislit. :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

kaj pa če je tudi njemu dejansko pomenil vajin skupni čas nekaj? meni se zdi kr logično, da po tem, ko kao prekineš zvezo, nekaj časa nimaš neke blazno velike želje po druženju..sploh če si do osebe kaj globljega čutil. prebolevanje je konkretno oteženo. vprašaj ga, kako in kaj.. če bo mencal in pol še vedno nebo nič od njega, pol boš vsaj vedla razlog in se neboš več rabila sekirat zaradi tega.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Ignorira te, ti ga pogrešaš, zato ti je še bolj všeč. Če bi se pa zanimal zate, klici, vabila...bi izpadel pa sluzast, zatežen fant.
Nikoli ni prav, ane. :roll:
buckica87
Sramežljivka
Sramežljivka

Dvomim, da kaj čuti do mene, ker je prvi povedal, da ni kemije med nama. In se strinjam z njim oz. čutim isto, kar on ve. Vem, da ni jezen name, poslal mi je voščilo za praznike... Zdi se mi, da se me namerno izogiba, vendar ne vem, zakaj to počne. Kaj je smisel umika? Je možno, da po tolikem času poznanstva nisem vredna več enega sporočila? Tako se je bal za prijateljstvo, zdaj ga pa res več ni in glede tega nič ne naredi. To pa najbolj boli.
Uporabniški avatar
Haro
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Haro »

smisel odmika je mogoče to, da želi ohladiti odnos..

bodi nekaj časa hladna

potem se pa pogovori in začneta graditi prijateljstvo znova

treba je spucati vrt, da lahko zrastejo nove rožice

nič ni čez noč.. ne moreš odnosa kar preklapljat
Ninđaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ninđaa »

čist te razumm, ampak spomnu bi se nate into..
ampak kdo si ti da bi bla žalostna in se sekirala zarad tega ker se tip ne spomni nate?
dejdej, moj nasvet: čimprej ga pozab in bo najbolš!

Težko pa s srcem. :(
buckica87
Sramežljivka
Sramežljivka

Seveda sem žalostna, ker je govoril eno, sedaj pa dela drugo. Prijateljstvo je bilo tako pomembno, sedaj pa že dva meseca nič. Čemu bi hladil odnos, če ničesar ne čuti do mene? Koliko časa pa ga naj čakam? V nedogled ga ne mislim...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
buckica87
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja očitno se dela norca iz mene. Bom morala, ampak težko. :(
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ignorance is the most important cause of sorrow :) (Sai Baba)
A goal without a plan is just a wish.
buckica87
Sramežljivka
Sramežljivka

Zakaj bi bil pa on prizadet? Ni mi čist jasno.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Misliš da moški nimajo čustev?
Daj času čas :wink:
Odgovori