Kakšen nasvet?

Tearjerker napisal/-a:Hm, lahko malo podrobneje razložiš to ''zamašeno uho''? Se ti zdi, kot da je prisotna noter tekočina ali kot da bi bil mehurček zraka? Je pristona tudi srbečica? Imaš sluhovode normalno prehodne, oz. lahko si lahko uho počistiš z vatenko ali imaš zatečene? Si imela v času odkar se ti to pojavlja prehlad ali gripo oz. kakšrnokoli vnetje grla, žrela, sinusov ali nosu?
Jaz se namreč borim z nadlogo vnetja sluhovoda že več kot tri leta sedaj in sporadićno mi vnetje izbruhne nekje na vsake pol leta. Pri dohterju pa vedno isto, predpiše mi lih neki kar mi še ni, da v kartoteki zgleda, da je kao kul ali pa me pošlje na ORL, kjer smo itak že best friends. Če malo bolj nazorneje opišeš svoj primer, bi mogoče lahko našla kakšne vzporednice in ti pomagala pri tvojem primeru.
Jochie napisal/-a:Blondie7 napisal/-a: Aja greš pa k osebnemu zdravniku in ti kar medicinska sestra toploo vodo not vlije.
če je samo topla voda...zakaj pa mora biti medicinsko osebje? ne moreš sama toplo vodo iz tuša usmerit v uho???