Jaz imam en problem, in to je strah pred družbo... povsod: v šoli, trgovinah, barih, zabavah....se vedno "skrivam" v kakšnem kotu in poskušam bit neopazna...
pa me zanima, kako bi to spremenila...če mate kakšn predlog, prosim povejte....tnx

Do pikice se strinjam.kalanhoja napisal/-a:Jaz sem tudi oseba, ki rajši ostaja zadaj nevidna kot, da se sili v ospredje in želi biti opažena. Ne, da bi me bilo strah, ampak enostavno mi tako bolj paše. Rada sem v družbi ene osebe s katero se lahko sproščeno in iskreno pogovarjam. Ne maram pa biti v množici, ker se enostavno ne počutim dobro in mi ni več do komentarjev, vzdušja. Dobim občutek, da se v skupini nekateri trudijo izstopati, se delajo zanimive, bolj pomembne in ni več tistega iskrenega kontakta.
Kaliope napisal/-a:Živjo!
Jaz imam en problem, in to je strah pred družbo... povsod: v šoli, trgovinah, barih, zabavah....se vedno "skrivam" v kakšnem kotu in poskušam bit neopazna...
pa me zanima, kako bi to spremenila...če mate kakšn predlog, prosim povejte....tnx
Kaliope napisal/-a:Živjo!