Z zdaj že bivšim fantom sva bila skupaj skoraj 7mesecev (1teden nazaj sva se razšla) in od tega prvih 6mesecev je blo supr kul najbolj fajn pa res zveza top v vseh pogledih... in sva se mela rada in se mi je zdel da sva tolk čustveno in razumsko močna člena da ni možno da bi se razšla zaradi kakšnih traparij... samo v primeru če bi bilo res .. prevara ali kaj podobnega. On je 9 let strajši od mene jst sm pa stara 18

No zdj pa na problem... njegova družba... njihova starost se giblje med 17 in 20 let jih je vsega skupej 6 ki se redno in skos družijo od tega sta dve 17let stari punci

in ko sm mu povedala da mi to ni všeč... je postou zlo tak.. kt bi dobu nek odpor do mene kot da bi čutu da jst njiju hočem skregat... in pol po enih dveh tednih razpravlanja o tem in onem se je on odloču da me bo pustu ker to kar on dela res tud po njegovm mnenju ni lepo pa ni fer do mene in da ma on mene isto rd pa da je zalublen samo da on tega odnosa do nje ne more spremenit... in da noče da bi se jst slabo počutl aob tem... sej poj so iz teh kreganj nastal še drugi manši razlogi zakaj nej ne bi to šlo več ... samo jst mam njega res najrajš in škoda se mi zdi... ker sva bla res taka kt da bi se rodila en za druzga pa čeprou sm se jst rodila devet let poznej samo na nobeni točki mi ni grizu živcev pa nikol ni pršlo do situacije da bi se kej kregala za brezveze ker nisva bla taka... ampak čez ta problemček pa ne znava... oz. on nima 'ta moment' interesa da bi biu spet z mano ker prau da je on čudn in da ne ve kaj mu je... če mu pa rečem da če bi me mu res rd da bi biu z mano.. poj je pa uzaljen da mu ne vrjamem da me ma rad... in tukej res ne vem kaj bi...
kakorkol pogledam enostavn ne morm sprejet tega da mu druga punca sedi v naročju alpa da mu pride na obisk domov alpa da gresta sama po temi na sprehod... tega ne bi sprejela to je pa tud edini problem...
torej kar me zanima je pač če kšn moški to prebere... a se je res tok težko nečes anavadit zavoljo tega da bi biu spet srečn u zvezi z osebo s katero si biu prej ful zadovoln pa use...???
pa ženske pač... če bi ble ve te prjatlce... se vam ne bi zdelo čudno da v očeh ostalih zgleda kot da sta s tem kolegom u vezi. še posebej če ma on punco?? alpa če bi ble na mestu punce tega človeka... jst res ne vem kašno stališče si nej postavim :... ?
(aja pa vsega tega... slik takih prizorou pa tega.... nism opazla prvih šest mescev ker ko sm bla jst skup z njim v njegovi družbi s eni tko obnašal pa tud take slike niso prhajale na dan vse dotlej)
Sj možn je pa tud da oseba o kteri govorim tole bere pa tud zlo me zanima kakšn mnenje bi mel apa ona sama o tem

Ne vem sej ... večni problem pač da ženske hočejo tipe spreminjat samo... zanima me samo če res obstaja kšna kje na planetu ki bi ji blo to kul??? tak telesn odnos njenga fanta z njegovo prjatlco... men ni

pa se opravičujem za dolg post