LJUBLJANSKI MARATON 2009

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
buggi
Sramežljivka
Sramežljivka

LJUBLJANSKI MARATON 2009

Neprebrana objava Napisal/-a buggi »

Fotografije 14. Ljubljanskega maratona 2009 si lahko ogledate na spletni strani: http://www.dic.si/galerija/index.php

Vabljeni k ogledu!
buggi
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz sem tekel na najkrajši rekreativni razdalji in sem bil zelo zadovoljen z novo traso proge. Ne le zaradi tega ker je bila krajša, temveč je bila tudi veliko bolj razgibana, veliko več pa je bilo speljane proge v naravi, kar mi osebno veliko bolj ustreza.

Ne vem pa kako je bilo s polmaratonom in maratonom?
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a la HauteCouture »

Jaz pa nisem tekla, sem pa sedela doma na kavču in morm rečt da sem tud bla zadovoljna :)

in kakšen čas si imel, pa koliko km?
buggi
Sramežljivka
Sramežljivka

imel sem čas dobrih 38minut (in še nekaj sekund) na 9200.
Ni bilo slabo zame, glede na to, da je bil moj plan, da pridem v cijl z nasmeškom na obrazu :)

zakaj pa ti nisi šla laufat?
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a la HauteCouture »

lažje je sedet :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Jst sm šla že tretjič na rekreativni tek, čas kar soliden zame - 52min :) Je bla pa tut men letošnja proga bolj všeč, kot prejšna. Naslednje leto se bom pa končno opogumla za 21ko :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Letos premierno potoukla ljubljansko polovičko :) .

Super počutje, nobene krize, nikakršnega spotikanja in komouceu pod rebri, nč lovljenja ravnotežja čez plastične lončke in kockice, enak tempo useh 16 km, zadnjih pet, "dunajska ravnina", pa blazen pospešek (preračunano, jih je zgolj peščica to razdaljo odlaufala hitrej), rahlo zvil me je šele nekje okol nebotičnika, zato finiširanje ni šlo skoz z zadnjimi atomi moči, ampak cifra na semaforju mi je polepšala nedeljsko popoudne :freude: . Med prvimi stotimi.

Drug let grem še en krog :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ pridna!! Eni se za 21ko še nismo opoguml - sj bo :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ o super Aloha. čestitam :wink:

Jaz se še nisem opogumila, niti nisem fizično pripravljena; zarad slabega počutja niti nisem šla gledat in navijat. :oops:
Moj fant se je pa kar opogumil in odlaufal, sicer ni ravno blestel med prvimi, ampak važno je sodelovati a ne :D

Šeenkrat, vsaka čast vsem tekačicam :respekt:
euphoria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a euphoria »

Jaz sem pa šla že drugo leto na 21km... pa je bila letos res boljša trasa (lansko leto si imel prvih 5km stalno rahel klanec) in nasploh je bilo super! Vreme fenomenalno, še več ljudi, še več navijačev, skratka punce (in fantje, se razume), to se splača it probat :o!
Te kar zasvoji... :D
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bekica_ »

Jaz že več časa razmišljam, da bi šla na maraton. Glede forme se ne morem ravno pohvaliti, ker je bolj na ničli, vendar želja je ogromna in s tem tudi volja ;) Zanima me, ali je možno, da v 9-10 mesecih prideš v tako formo, da pretečeš 21 km ali je to nemogoče? Kakšen nasvet kako začeti? Kolikokrat tedensko teči po koliko časa, kako stopnjevati?
Odgovori