LJUBLJANSKI MARATON 2009
LJUBLJANSKI MARATON 2009
Fotografije 14. Ljubljanskega maratona 2009 si lahko ogledate na spletni strani: http://www.dic.si/galerija/index.php
Vabljeni k ogledu!
Vabljeni k ogledu!
Jaz sem tekel na najkrajši rekreativni razdalji in sem bil zelo zadovoljen z novo traso proge. Ne le zaradi tega ker je bila krajša, temveč je bila tudi veliko bolj razgibana, veliko več pa je bilo speljane proge v naravi, kar mi osebno veliko bolj ustreza.
Ne vem pa kako je bilo s polmaratonom in maratonom?
Ne vem pa kako je bilo s polmaratonom in maratonom?
-
- Komunikatorka
Letos premierno potoukla ljubljansko polovičko
.
Super počutje, nobene krize, nikakršnega spotikanja in komouceu pod rebri, nč lovljenja ravnotežja čez plastične lončke in kockice, enak tempo useh 16 km, zadnjih pet, "dunajska ravnina", pa blazen pospešek (preračunano, jih je zgolj peščica to razdaljo odlaufala hitrej), rahlo zvil me je šele nekje okol nebotičnika, zato finiširanje ni šlo skoz z zadnjimi atomi moči, ampak cifra na semaforju mi je polepšala nedeljsko popoudne
. Med prvimi stotimi.
Drug let grem še en krog
.

Super počutje, nobene krize, nikakršnega spotikanja in komouceu pod rebri, nč lovljenja ravnotežja čez plastične lončke in kockice, enak tempo useh 16 km, zadnjih pet, "dunajska ravnina", pa blazen pospešek (preračunano, jih je zgolj peščica to razdaljo odlaufala hitrej), rahlo zvil me je šele nekje okol nebotičnika, zato finiširanje ni šlo skoz z zadnjimi atomi moči, ampak cifra na semaforju mi je polepšala nedeljsko popoudne

Drug let grem še en krog

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Jaz že več časa razmišljam, da bi šla na maraton. Glede forme se ne morem ravno pohvaliti, ker je bolj na ničli, vendar želja je ogromna in s tem tudi volja
Zanima me, ali je možno, da v 9-10 mesecih prideš v tako formo, da pretečeš 21 km ali je to nemogoče? Kakšen nasvet kako začeti? Kolikokrat tedensko teči po koliko časa, kako stopnjevati?