Hoče samo seks ali mu je kaj do mene?
-
- Sramežljivka
Hoče samo seks ali mu je kaj do mene?
pač no en tip je starejši 4 leta od mene ane...(16 pa 20) in pač nvm tko on je res uno ful jebač nč za resne zveze al pa tko bol uno sex gor dol.
in pač nvem midva se dost pogovarjava sam itak gre pogovor skos o tem kdaj mu bj nardim al pa kej tazga čeprou mu še nism ane. uglavnem sam naprimer k sm dala pa na facebooku v zvezi neki za foro iz enmu kolegom mi je pa kr začeu ker čudn je un pa take. pa pač k sm ga zadnič prosla če me lah pride iskat nekam na drug konc mesta ponoč k smo bli na partyju je tud pršu ane. no to men ful tko deluje kokr da bi neki čutu do mene usaj glede tko usega. sam ker pa vem d je tak jebač se mi pač zdi ful uno nemogoče da bi blo to res mislm nvem kaj nej si sploh mislm zdej. pol mi je pa reku zadnč da kao sm mu doužna usluge za pač to da me je pelu tkt domou pa to ane...in je reku al sex al pa 2x bj. in pol ane mislm valda da če bi on res hotu mene sam za sex pa to kokr sm js mislna bi mi kr tkoj reku da sex. ampak je pa pol reku da mu je bolš 2x bj kao ker dobi več uslug. js pa zdej res nvem kaj da si mislm pač o usem skupi ane..
sam fora je pa u tem k on je res tko jebač. mislm sploh nvem kaj nej si mislm. a kej čut do mene al mu je sam do užitkou pa mogoče misl da pač bj pa da bo sex kasnej al kaj...mislm nvm no
kaj mislte ve?
in pač nvem midva se dost pogovarjava sam itak gre pogovor skos o tem kdaj mu bj nardim al pa kej tazga čeprou mu še nism ane. uglavnem sam naprimer k sm dala pa na facebooku v zvezi neki za foro iz enmu kolegom mi je pa kr začeu ker čudn je un pa take. pa pač k sm ga zadnič prosla če me lah pride iskat nekam na drug konc mesta ponoč k smo bli na partyju je tud pršu ane. no to men ful tko deluje kokr da bi neki čutu do mene usaj glede tko usega. sam ker pa vem d je tak jebač se mi pač zdi ful uno nemogoče da bi blo to res mislm nvem kaj nej si sploh mislm zdej. pol mi je pa reku zadnč da kao sm mu doužna usluge za pač to da me je pelu tkt domou pa to ane...in je reku al sex al pa 2x bj. in pol ane mislm valda da če bi on res hotu mene sam za sex pa to kokr sm js mislna bi mi kr tkoj reku da sex. ampak je pa pol reku da mu je bolš 2x bj kao ker dobi več uslug. js pa zdej res nvem kaj da si mislm pač o usem skupi ane..
sam fora je pa u tem k on je res tko jebač. mislm sploh nvem kaj nej si mislm. a kej čut do mene al mu je sam do užitkou pa mogoče misl da pač bj pa da bo sex kasnej al kaj...mislm nvm no
kaj mislte ve?
-
- Sramežljivka
ja mi2 sva že bla nek na samm sam sva se sam žvalila ane k js nism valda nč več hotla če pa nč nimava tko...sam to mi je usen tok čudn mislm ker on usak vikend lah sexa pa še kr to piše mislm nvem pa use to da je pršou tkt k sm ga ful lepo prosila pa tist iz unim tipom..k da bi biu jealous...sam ja sej vrjetn hoče res sam f** :S
Re: kompliciran tip
Blair&Chuck napisal/-a: a kej čut do mene al mu je sam do užitkou
tukaj imaš odgovor

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- positive vibration
- Cosmofrik
Blair&Chuck napisal/-a:pol mi je pa reku zadnč da kao sm mu doužna usluge za pač to da me je pelu tkt domou pa to ane...in je reku al sex al pa 2x bj.
Ma pa drage vožnje ta dečko. A te je prišu s helikopterjem iskat?
Ej punca, sori, sam da mi tip reče, naj mu ga potegnem, kr me je zapeljal iz fešte do doma...veš da mu taki šamar stisnem...lahk je sam srečn, da sn njega poklicala, ne koga drugega, kaj šele, da bi mi kasiral.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Če bi imel ta tip resne namene s tabo oz. če bi karkoli čutil do tebe, tega, kar počne, ne bi počel. Si je pač zamislil, da te hoče posexat al pa vsaj dosežt, da mu ga po f***, v nasprotnem primeru bi si zadevo zamislil drugače!
Če ti je do ONS, zakaj ne? Če pa se začenjaš zaljubljat vanj pa odsvetujem. Sicer pa obstaja možnost, da se tudi on spremeni, samo sori, takega otroka, ki bi men take vn metal, pa je loh še bolj hud, js skenslam iz prve.
Če ti je do ONS, zakaj ne? Če pa se začenjaš zaljubljat vanj pa odsvetujem. Sicer pa obstaja možnost, da se tudi on spremeni, samo sori, takega otroka, ki bi men take vn metal, pa je loh še bolj hud, js skenslam iz prve.
- positive vibration
- Cosmofrik