Fant tudi zelo rad igra igrice na računalniku. Vedno ko sva skupaj, mi reče da bo šel počasi domov, ker želi igrati igrice. In jaz se spet razburim.
Kako naj premagan ljubosumje? Ker me je zelo strah, da ga bom zaradi tega izgubila.

Georgia napisal/-a:Če veš, da mimaš problem in vidiš kje tiči, začni resno delat na sebi! Pretirano ljubosumje je posledica pomanjkanja samozavesti.
In ja, s takim ljubosumjem ga boš zelo kmalu odgnala od sebe in uničila zvezo.
Veliko sreče!
Seyfullah napisal/-a:Pa povrh vsega kar so ti punce napisale se še vprašaj zakaj tok hiti domov igrice igrat
PeggySue* napisal/-a:To ni ravno problem,ki bi ga lahko odpravila čez noč.
Česa se pravzaprav bojiš?Sama veš,če bo na cesti pogledal za drugo,da jo bo pozabil naslednji hip,ko bo izginila za ovinkom.Tudi sama najbrž pogledaš za dobrim tipom,pa zagotovo ne razmišljaš,da bi zaradi tistega zapustila svojega fanta?
Poskusi te izbruhe čimbolj zadržati zase,ker so strup za sicer vsak,še tako dober odnos.Če se že ne boš mogla zadržati,poskusi fantu v čimbolj mirnem tonu povedati kako se počutiš in mu verjeti,na to,kar ti bo povedal.
Si bila v vseh vezah enako ljubosumna,ali v kateri manj?
PeggySue* napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:Pa povrh vsega kar so ti punce napisale se še vprašaj zakaj tok hiti domov igrice igrat
Jaz sem se pa tukaj vprašala,kdo je prej začel-ona z izbruhi,ali on z igricami.Če bi men tip reku,da bo raje igral igrice,kot bil z menoj (zdaj se seveda spet postavlja vprašanje,koliko časa preživita skupaj),bi tudi pomislila,da mu ne pomenim kaj dosti-seveda ne v vseh primerih.Mogoče bi morala avtorica povedati malo več o njunem odnosu.
cllaudia napisal/-a:S fantom sva skupaj 7 mescov. Problem je, da se prepogosto skregava. In vedno zaradi mene. Preveč sem ljubosumna. Če fant slučajno omeni kakšno punco, takoj začnem noreti. Če samo govori z mojo sestro tudi začnem noreti. če na cesti pogleda katero punco (kar je tudi normalno), je že ogenj v strehi. Če gre s prijatelji na pijačo, sem že takoj jezna.
Fant tudi zelo rad igra igrice na računalniku. Vedno ko sva skupaj, mi reče da bo šel počasi domov, ker želi igrati igrice. In jaz se spet razburim.
Kako naj premagan ljubosumje? Ker me je zelo strah, da ga bom zaradi tega izgubila.
silenttears napisal/-a:cllaudia napisal/-a:S fantom sva skupaj 7 mescov. Problem je, da se prepogosto skregava. In vedno zaradi mene. Preveč sem ljubosumna. Če fant slučajno omeni kakšno punco, takoj začnem noreti. Če samo govori z mojo sestro tudi začnem noreti. če na cesti pogleda katero punco (kar je tudi normalno), je že ogenj v strehi. Če gre s prijatelji na pijačo, sem že takoj jezna.
Ista sem jaz.
In problem je,ker sem poslusila že vse...prebrala sto člankov,se poslušala
pomirit preden kaj rečem,a dosti ne pomaga.
Velik strah imam,ker sem bivšega tudi sama prevarala in mi je še vedno žal.
Ampak ne morem si kaj,da nebi bila ljubosumna
Potem se pa cele dneve kregava.
Mogoče je problem v tem,ker se mi je že večkrat zlagal in se
enkrat celo na skrivaj dobil z bivšo...
Kaj pravite? :S
silenttears napisal/-a:Ista sem jaz.
In problem je,ker sem poslusila že vse...prebrala sto člankov,se poslušala
pomirit preden kaj rečem,a dosti ne pomaga.
Velik strah imam,ker sem bivšega tudi sama prevarala in mi je še vedno žal.
Ampak ne morem si kaj,da nebi bila ljubosumna
Potem se pa cele dneve kregava.
Mogoče je problem v tem,ker se mi je že večkrat zlagal in se
enkrat celo na skrivaj dobil z bivšo...
Kaj pravite? :S