mene pa ena tema zanima ... Ste že kdaj čarale? Kaj si mislite o tem? Je vse skupaj samo izmišljeno ali je res?
Mene magija in te stvari začenjajo vedno bolj zanimati pa bi rada vedela, če imate kakšne izkušnje s tem
Kaj pa glede klicanja duhov? Sem malo gledala po internetu kakšne bi naj bile kao posledice pa me je kar minlo ...
Moj nasvet je, da ne poskusiš s klicanjem duhov, če resnično nisi izkušena. Zakaj? Ker ti zna fajn zaplesti življenje. Sem veliko brala o tem pa razne pripovedi itd.
Magija je zanimiva stvar, vendar ne pozabi, da ti lahko kljub dobronamernosti spodleti, se zaplete. Te pa čist razumem, da je težko "ne probat", če te to tako privlači, tudi mene je pa do sedaj nisem poskusila ravno zarad posledic...
V bistvu pa- a ni vsaka stvar v življenju nekaj posebnega, magičnega?
Na neki zabavi, se spomnim, da smo poslušali klicati duhove, sam ni uspelo, verjetno tut ne zato ker bi mogli bit skoncertrirani, mi pa smo se sam smejali.
Mi smo klicali duhove, ko smo bili nekje v 6. razredu, pa smo skoraj doživeli infarkt, ko sta se dve sveči naenkrat prevrnili. Babe smo začele vreščat in spokale na dvorišče, tipi pa tud niso bili ravno pogumni ... dva sta se celo zjokala Drugih posledic ni bilo, ampak vseeno mislim, da sveče niso padle same od sebe, ker so bile stabilne. Mogoče smo duhca prestrašili z vreščanjem ...
Sicer pa ne priporočam, ker je bilo že precej primerov, ki so se končali slabše.
čaranje in klicanje duhov je ful zanimivo....vendar se v to nebi spuščala, ker me je duhov kar strah...je pa zanimivo poslušat zgodbice drugih...sam mi pa tud pol ful poženejo dlakice na rokah
Jasno, da ni isto, bi pa lohk blo pod isto temo. Ne vem pa zakaj bi tema zamrla zaradi združitve.
Pa ne, da mi gre na živce, sam je taka zmeda na tem forumu, da je res potrebno malo ureditve in če se bi vsi malo potrudili, bi blo hmal boljše.