Notranji nemir

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Notranji nemir

Neprebrana objava Napisal/-a lana505 »

heey

Mam problem, ki v meni povzroča blazn nemir, pa ne vem komu naj potožim pa se bom izpisala kar tu.

Imam fanta že 2 leti in pol, pa so se mi take stvari dogajale že večkrat, pa se mi zdi da zdej ko so študiske počitnice in imam časa ogromno če ne preveč, se mi blede samo še bolj intenzivno.

V sebi imam polno občutkov ki jih ne znam obvladovt in sicer sem noro zaljubljena v svojega fantain sva blazno srečna skupaj, vendar pa me dosti drugih fantov vizualno privlači (zgolj vizualno - ne sanjarim o flirtanju z njimi ali čemerkoli drugim), kar v meni vzuja neki grozno slabo vest, češ da to ni fer do njega.

Ima katera podobno zmedo v glavi? Vsak komentar bi mi pomagal me postaviti na realna tla, ker ta zmeda me že neznansko moti. :oops:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Brez zamere, jz bi rekla, da maš slabo vest mogoče zato, ker si ne zaupaš in se bojiš, da bi morda podlegla in nardila kakšno oslarijo... (vsekakor pa dopuščam možnost, da se lahko tudi motim)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Vsi imamo oči, vsak normalen človek pogleda za drugim, ki ga privlači. Ni možno, da bi te samo ena oseba privlačila :wink: (razen prva dva meseca, ko vidiš smo njega). To je potem stvar izbire ali ostati s parterjem s katerim si deliš kaj več kot samo medsebojno privlačnost, kemijo ali skakati za vsakim, ki pritegne tvojo pozornost.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lana505 »

jap.. mozno je tut to da se bojim da bom podlegla, samo ne mogoce podlegla ni najbolsa beseda.
Mislm, da se mogoče bol bojim najinga konca (sej ne da to hočem), samo nič me nebi osrečilo bolj kot pa to da mi bi nekdo rekel , vi2 bosta skupaj za vedno in bi vedla da so te moji pogledi res nedolžni. oh sanje... :oops:
kako čudna bitja smo, ko nam gre use lepo seveda vedno najdemo neko malenkost d nam malček zagreni srečo :roll:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Vidva bosta skupaj za vedno - to je pravljica. Lahko, da bosta, možnost je tudi, da ne bosta. V zvezi ni nikoli z rožicami postlano, vedno je treba sprejemati kompromise, se truditi,..
Kako nedolžni pogledi so, pa že sama veš.
Js sem z mojim že več kot dve leti skupaj, 100% zvesta, ampak to še ne pomeni, da nikoli z nobenim ne flirtam. Flirtam malo, ampak pri tem ostane.
A goal without a plan is just a wish.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

lana505 napisal/-a:kako čudna bitja smo, ko nam gre use lepo seveda vedno najdemo neko malenkost d nam malček zagreni srečo :roll:
Kako zelo žalostno resnično..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Re: Notranji nemir

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

lana505 napisal/-a:V sebi imam polno občutkov ki jih ne znam obvladovt in sicer sem noro zaljubljena v svojega fantain sva blazno srečna skupaj, vendar pa me dosti drugih fantov vizualno privlači (zgolj vizualno - ne sanjarim o flirtanju z njimi ali čemerkoli drugim), kar v meni vzuja neki grozno slabo vest, češ da to ni fer do njega.

Tole me na las spominja na mojo ženo, ki je imela pred leti iste občutke, dokler ni ugotovila, da se jih nima kaj sramovat.

Čisto slučajno si je kasneje našla moža, s katerim nimata težav, da si vsake toliko ne bi pustila izkoristiti kakšne take privlačnosti.

Soočaš se s tem, da si sposobna ločeno doživljat ljubezen in seks. To je super in je lahko povod za več veselja in užitka v življenju, če se le navadiš s tem delat.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaqluine »

hja nared to: zavež si oči in hod tako po svetu da ne boš pohujšljivo gledala za drugimi tipi. mislim kako lahko oči uporabljaš za gledanje? višek viška! :D

js bi rekla da je to povsem normalno-pač opazeš tut druge ljudi, ki so pač vizualno privlačni in to nč kej taga...verjetn poleg fantov opazeš tut kako drugo vizualno privlačno žensko(to zdej ne pomen da gojim nagnenja do ženska spola ampak ljudje preproste nismo slepi in če smo radovedni opazmo VELIIIIIIIILIK stvari)

tko da to je povsem neki običajnega glede na to da nč ne fantazeraš o teh subjektih :)
fantu pa vseen ni treba povedat da ti kak dobr zgleda :P
Odgovori