Pegavost / sončne pege
Pegavost / sončne pege
Me zanima, ce je ze katera odkrila puder, ki najbolje prekrije pege?
Re: Pege
MadLee napisal/-a:Me zanima, ce je ze katera odkrila puder, ki najbolje prekrije pege?
emm, to pa nebi vedela. kje pa imaš pege? meni je ful fajn, ko so pegice na hrbtu in naprej...vendar ne preveč goste...ampak jaz jih nimam.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Morm rect, da sm prov prijetno presenecena nad vasimi odgovorimi. sem milila, da se to vecino zdi grdo...
)) .sama jih imam kar precej, samo mi vsi pravjo, da mi ful pasejo....sej me niti ne motjo tok in sem se jih ze navadla, samo vcasih me pa le zamika, da bi si jih prekrila... zato ce kera ve ker pudr je zlo dobr prekrivn, se kar sprasujem in bi bla zlo hvalezna ce bi kera kej vedla:))))

js jih mam tud kar dost...pa nevem, neki cajta so me dost motile...še več ena ženska me je clo naštimala da sm kupla eno kremo, k se z njo mažeš in pol kr čudežno izginejo...ja valjda....ta je bla čist bovna...
kremo sm nehala po kakšnih 14dneh uporablat, ker itaq, da ne morjo kr zgint...
...sam pol mi je pa enkrat moja frizerka rekla, da so pegice čist ql, pa da se spljoh neb smela obremenjevt, ker pravjo, da: obraz brez peg je kot nebo brez zvezd!!!
...tko, da zdj si jih ne prekrivam, mislm tko no včasih...sam ponavad sam tko s kakšnim polprosojnim pudrom...vichy mi je ql
še zmer je pa lepš met pegice, kot pa cev fejs mozolov....
edin ful nevem, na kakšno barvo bi si lase pobarvala, da bi zravn sedl...k pomoje d če bi dala kakšno vijolčno al pa črno barvo na lase bi komad čudn zgledal... tko d zaenkrat načrtujem neki med temno blond in oranžno...upam d bo sedl k pegicam

...sam pol mi je pa enkrat moja frizerka rekla, da so pegice čist ql, pa da se spljoh neb smela obremenjevt, ker pravjo, da: obraz brez peg je kot nebo brez zvezd!!!
...tko, da zdj si jih ne prekrivam, mislm tko no včasih...sam ponavad sam tko s kakšnim polprosojnim pudrom...vichy mi je ql
še zmer je pa lepš met pegice, kot pa cev fejs mozolov....
edin ful nevem, na kakšno barvo bi si lase pobarvala, da bi zravn sedl...k pomoje d če bi dala kakšno vijolčno al pa črno barvo na lase bi komad čudn zgledal... tko d zaenkrat načrtujem neki med temno blond in oranžno...upam d bo sedl k pegicam