inceeq* napisal/-a:No men se pri zdjšnem tipu dogaja, da ni zadovolen s tem kako ga "potegnem".. Ali ima ktera kakšen nasvet, kako naj ga bolje oz. tako da bo zadovoln?
Zvoncica napisal/-a:Hm poglej si kakšen "izobraževalen film" v te namene hehehe...btw, pa če boš to počela z očitnim veseljem, bodo tudi tipi veliko srečnejši.
(sori, ampak kakšen kreten ti pa reče "Ne potegneš mi ga dost dobro" Lahk bi bil mal bolj diplomatski in hkrati predlagal, kaj hočeš, da naredi)
podpis!
malo lepše bi ti lahko reku... In če ti je sposben na tak način to rečt, nj bo še tok desca pa nj ti pove kako izboljšat tehniko!
Zvoncica napisal/-a:Hm poglej si kakšen "izobraževalen film" v te namene hehehe...btw, pa če boš to počela z očitnim veseljem, bodo tudi tipi veliko srečnejši.
(sori, ampak kakšen kreten ti pa reče "Ne potegneš mi ga dost dobro" Lahk bi bil mal bolj diplomatski in hkrati predlagal, kaj hočeš, da naredi)
podpis!
malo lepše bi ti lahko reku... In če ti je sposben na tak način to rečt, nj bo še tok desca pa nj ti pove kako izboljšat tehniko!
Se strinjam s temle! Taprav tip bi ti povedal kak to zboljšaš... Če se že glede tega ne morta poment kaj bo šele glede ostalih resnih stvari v zvezi!
podpis!
Se strinjam s temle! Taprav tip bi ti povedal kak to zboljšaš...
Itak...tipi smo strokovnjaki na podrocju tehnik fafanja.
Aja, pa kje je pisalo, da je tip reku "ne potegnes mi ga dost dobro"?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
vse skup je ena vlka igra. naj ti on pomaga s tem, ko kaj nardiš pa mu ne paše naj ti pove pa probi drugač. in vse skup deli tak ko z največjim užitkom tako kot pri 38°C ližeš sladoled- vendar ne fafaj kot da bi lizala sladoled...