Kako ponovno prižgati iskrico v zvezi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Kako ponovno prižgati iskrico v zvezi?

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ja spet sm jst...
S tipom sva se še parkrat skregala zaradi moje ljubosumnosti,zdj sm gledala mal po netu če je kje kaka svetovalnica da to odpravim že enkrat,ker grem sama seb že na živce...no in nism nč tazga najdla!No ubistvu ni to lih zdj kar sm hotla vs vprašat,sam me zanima če lahko še vedno prižgeš uno iskrico v zvezi,če je ta že skor ugasnila?Vem kriva sem za vse probleme skor ki sva jih imela in bi rada to popravla pa nevem kako!!!!Full ga mam rada ne bi ga rada izgubila,ampak čutim da ga bom,če bom še tko nadaljevala.Nism žleht res nism,ampak včasih izpade k da uživam,če ljudje trpijo zravn mene JOJ K DA IŠČEM NEKO POZORNOST,nvem pomoje sm bolana tko mal:( nočm tega!!!!!!Včasih sm mela še clo mal samomorilske misli,ker vidm kva delam še posebi njemu mojemu,ki me je marsičesa naučil in mi marsikaj dal,ampak takih stvari očitno ne dojamem res sram me je priznam!!!Rada bi se popravla,da mu pokažem,da je edini zame!!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

kok si pa stara?
loh da je to samo kakšna faza, ki jo boš prerastla. če pa misliš, da ni, in da je tvoj problem globlji, potem raje poišči pomoč pri kakšnem strokovnjaku.
če hočeš, da bo zveza uspešna, moreš najprej sama sebe razumet, se imet rada, se spoštovat. šele nato lahko to nudiš tudi komu drugemu. v nasprotnem primeru si nezadovoljna ti in še vsi okoli tebe.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Stara sm 26 let in te probleme mam že dolgo dolgo...se jih zavedam resnično,ampak k da takrat neka druga oseba iz mene vre ven,nvem kaj je to!Pa sm drugač normalna sam k mogoče malo preveč hočm pozornosti pomoje in ko je ne dobim kr neki iščem,da bi težila.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ženska nisi kriva za vse probleme, ki sta jih mela :evil: . Če bi se moj vedno javil na mobitel med sexom, bi popi*dila. Če pa čutiš, da rabiš strokovno pomoč za občutke, ki jih imaš (iskanje pozornosti, ljubosumnost, ki je pretirano izražena,..), pa obišči kakšnega psihiatra, psihoanalitika, da se poglobita v tvoj razmišljanje in vidita, kaj lahko naredita, da se boš bolje počutila v svojem telesu, bila bolj odločna v svojih dejanjih in zaupala občutkom, ki jih imaš.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

ne teži. če je fant s tabo, se te še ni navelčo, najbrž je pa blizu tega. to da hočeš da se ti 100% posveti, ne moreš zahtevat od nega cev dan, ker lahko tudi on dela še kaj drugega. torej mu ni treba bit skos s tabo, te vse povsod zravn vlačit. pusti ga da zadiha, vseeno mu pa daj vedet, da karkoli bo hoto te lahko poklice in se zmenita...
če bi meu drugo, bi najbrž že šou od tebe, če mu tak nakladaš... torej brez ljubosumnosti- razen tiste zdrave(ko je ki zun al pa na pijači z kero kolegico ga bari ki je, s kom, ka dela, pa če je samo tvoj...) kr ga boš v nasprotnem primeru zgubla... če te nebi meu rad, bi te ž pusto, glede na to da si najbrž ful sitna!
Virago
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Virago »

Ljubosumje je posledica manjvrednostnega kompleksa. Če nisi zadovoljen(a) s seboj potem so ti vsi konkurenca in bog ne daj, da bi tvoj partner samo pogledal drugega ali da bi nekdo drug pogledal njega. Temu se reče posesivnost, ne ljubezen! Država plačuje kup psihologov, ki bi morali biti kos tudi tem težavam. Ampak, to traja nekaj let, ni tabletke, ki bi komplekse ozdravila.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Virago napisal/-a:Ljubosumje je posledica manjvrednostnega kompleksa. Če nisi zadovoljen(a) s seboj potem so ti vsi konkurenca in bog ne daj, da bi tvoj partner samo pogledal drugega ali da bi nekdo drug pogledal njega. Temu se reče posesivnost, ne ljubezen! Država plačuje kup psihologov, ki bi morali biti kos tudi tem težavam. Ampak, to traja nekaj let, ni tabletke, ki bi komplekse ozdravila.

Ja sj vem...sam peesda tok sm jezna sama nase k se ne počutm dobr u svoji koži,vedno vidim take stvari k jih katera ima in jih jst nimam in me kr zamori...nvem večje joške,blablabla!Kr u glavo mi pol skoč,da on zdj to hoče in jst tega nimam!!Skos mam take misli u glavi bedne k jih ne morm vn spravt,pa zakaj ma una take noge pa jih jst nimam itd.A najbol smešno je to,da mi vsi drugi govorijo kok sm lušna,trikrat sm zmagala na Miss Poreča :P ,nvem mam full ljudi vedno okol sebe k bi radi bli z mano,ampak men to še kr in kr ne stop u glavo...k bi vsaj on kdaj pokazal,da je ljubusumen tko mu je pa čist vseen(al nvem tega ne kaže)in pol si mislim da on očitno misli,da bi lahko kr vsako dobiu da sm jst taka povprečna!!!Nočm tega!!!!K mu pa rečm nej mi kdaj kej lepga pove,pa reče da mi skos govori,k se lepo oblečem ga morm jst spomnit naj mi reče da sm lepa itd. Ampak to ni zdravo!
>chRno_laSka<
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: !lJublJana!

Neprebrana objava Napisal/-a >chRno_laSka< »

...
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
Odgovori