....prvi sex

Zadovolj(e)n/a v postelji.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

....prvi sex

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

...pa ne tisti,ko izgubiš nedolžnost.V mislih imam tistega prvega,ko se po dnevih in tednih,iskric in zaljubljenosti odločita,da se predata drug drugemu,vsa razgreta in polna pričakovanj,medtem pa ima njegov korenjak povsem drugačne načrte... :D
Sama imam namreč takšne izkušnje,da lahko rečem,da je najslabši sex,prvi sex,nato pa se z vsakim izboljšuje :wink:
Kako se odzovete,če zadeva zataji?Zanimivo bi bilo slišati,kako moško mnenje,zakaj to tako težko sprejmejo,če se njegova moškost ne dvigne takoj pri prvem sexu.Meni se to ne zdi namreč nič takega,sploh če je prisotno še malo treme.
In vaše izkušnje?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

delusional, vedno sem se čudil tvojemu fucked up karakterju, še najbolj pa tvojemu primernemu avatarju.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

Se zgodi.. pol pač rabi mal pomoči al pa nov poskus čez kako uro/dan :D Če ja pa to z nekom, ko se mata rada pa je lahk tut čist zabavna štorija pa neki, čemur sta se pač nasmejala..pa gre po tisti sproščenosti naslednjič lažje.. :)
Z nasmehom si lepša.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

delusional napisal/-a:
ja, se mi je zgodilo dvakrat.
prvi je letel ven iz sobe.
drugi... sem opazla da tudi če bi mu trdo stal, me nima dosti s čim pofukat.. tako da me je zaradi obojega minilo.... seveda šanse za me nategnit ni več dobil.

ojoj... a ti to resno? :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

pri meni je bilo prvič skor zmeri najboljš... :lol:

hm, se je zgodil, da mu je v 3 min prišlo in je blo to to.. nisem se več hotla dobit z njim, ker take pizd* mi pa nima tip kej delat :D :P :lol:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Nama se je to čist prvič zgodil... sm se full bed počutla... pa mi je razložil da ma pač tremo + utrujenost.. no zdej mava pa obratni "problem" k bi en po drugmu skos skakala :D

sm bla v dilemi a nej ga skenslam al ne.. pa sm rekla 3 sanse mu še dam (kok sm dobra dušca lol) in zdej je moja best ever fucking machine :P raztrga me v postli...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

w :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

shtrukeljchek napisal/-a:Nama se je to čist prvič zgodil... sm se full bed počutla... pa mi je razložil da ma pač tremo + utrujenost.. no zdej mava pa obratni "problem" k bi en po drugmu skos skakala :D

sm bla v dilemi a nej ga skenslam al ne.. pa sm rekla 3 sanse mu še dam (kok sm dobra dušca lol) in zdej je moja best ever fucking machine :P raztrga me v postli...

js pa ne zastopim zaka bi tipa pustle, kr vas u prvo ne zadovoli??? :?

mogoč če ga prej dougo serjeta...pa nima dobene zravn pa ga že dolgo ni na roko dav... mu pač hitro pride... to je za zastopit... pa s časom ugotoviš kaj komu paše, kak morš kaj naret...
pač men se zdi to zgrešena gesta, da če me že prvič ne, al pa če se v 3 ne popravi ga skenslam... če maš nekoga rad, mu lepo razložiš da pač rabiš več pa mu pomagaš da te bo prpelo do želenga... sej vlko šteje tud sex, samo vlko šteje tud ostalo...

tak da pomoje bi blo treba še malo probat...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ja, se mi je zgodilo kar nekajkrat...skoraj pri vseh tipih, s katerimi sem hotela seksat hahaha...pa hecno je, da se je to zgodilo prvič, pol pa nikoli več :razz: Očitno majo res ogromno tremo, revčki hehehe :D

Kar je pa najbolj smešno pri vsem tem, je pa to, da mi vsi zagotavljajo, da se jim to ŠE NIKOL NI ZGODILO, in da res ne vejo, kako je to možno :D Pa še noben mi ne verjame pol, da se men to zgodi skor pri vsakem tipu, ampak vsi so čist nesrečni, ker mislijo, da se sam njim to dogaja :D
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

v preteklosti se mi to se ni zgodl... je biu pac seks z ksnim tipom kr neki al mu je pa too much prehitr prslo sam drgac pa da mu nebi k***c stou pa ne!

pr zdejsm k sva pa ze kr neki casa skupi pa itak lohka naprej predvidem kdaj nebo prslo do seksa in me pac to nemot ker ce si bom jez zazelela seksat zvecer pa njemu nebo me bo zihr presenetu zutri in podobno!
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

Sem prijetno presenečen koliko dam na tem forumu je glede te teme razumevajočih, če seveda izvzamem par oseb.
Vsakemu moškemu se to zgodi oziroma se bo zgodilo. Mene pa to zanima če ste ve dame kdaj na podoben način "odpovedale".
Naj si bo to utrujenost ali živci....
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

pr nama se res dost pogost dogaja da je en cist napaljen drugmu se pa res neda in pac pol un k se mu neda lepo v 10 minutah potolaz tanapaljenga in to je to....

drgac pa jez s tem da bi odpovedala nimam problemou, dejansko sm bla mogoce v celm letu dvakrat tok suha da mi res ni sedel in sva pac pol nehala sam to je blo bl k ne ker tut zrava neki nism bla.
Zaklenjeno