odnosi po vezi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

odnosi po vezi

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

Že od par prijateljev sem slišala da so prekinili vezo s partnerko , vendar z njo ohranili zelo dobre stike. Še vedno sta imela spolne odnose in drugih partnerjev nista iskala. To se mi je zdelo malo nenavadno, za to me zanima kaj o tem mislite drugi ???
:)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

hej zelo zanimiva tema!!!!:))

Meni npr. ni do ničesar več, ker s človekom, ko sem kaj mela, nočem ničesar več...

Ker pri meni je blo pač tako, da mi ponavadi kot osebnost ni ustrezal..

Če pa privlačnost zbledi, pa se odlično štekata, je to super... navsezadnje te najverjetneje pozna v 0, človek več ki mu lah zaupaš...
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

no vem da mi2 sva se razšla in s principa nočem imeti nič saj je še vse bolj na novo. Moram pa priznati da me še vedno privlači ,tako da če bi do česa prišlo, bi se težko odrekla. za to se raje ne videvam z njim.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

larifari!!!!!

zakaj nej bi sla pol narazn ce se vedno se dobr razumeta in seksata ne razumem v cem je pol point!!!

ocitno je to dons modern sploh med srednesolci!!!
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

To, da imaš po končani vezi z osebo še vedno spolne odnose, mi je neumno. Nimam pa nič proti temu, da sta prijatelja po koncu zveze - verjamem, da bi tudi jaz z mojim ostala dobra, če ne celo najboljša prijateljica, če bi končala, ker je bil od začetka srednje šole moj najboljši prijatelj in s tega vidika bi težko opustila vsak kontakt z njim :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

nikaragua napisal/-a:larifari!!!!!

zakaj nej bi sla pol narazn ce se vedno se dobr razumeta in seksata ne razumem v cem je pol point!!!

Zakaj pa ne :roll:

Še vedno se lahko ok razumeta in sexata... ampak se pač ne vidita v zvezi.. Pač nažalost so lahko neke stvari, ki jih, če si z njim v zvezi, ne moreš spregledat :? :?
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

marypa napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:larifari!!!!!

Zakaj pa ne :roll:

Še vedno se lahko ok razumeta in sexata... ampak se pač ne vidita v zvezi.. Pač nažalost so lahko neke stvari, ki jih, če si z njim v zvezi, ne moreš spregledat :? :?

Se strinjam.možno je da se ne vidita v vezi in da ju nekaj še povezuje.seveda pa vse to pod pogojem da si zaupata in spoštujeta drug drugega.
Vendar je sex brez ljubezni po velikih informacijah slabši.
*How will we ever know if we never try?
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Jaz sem z vsemi bivšimi še vedno prijateljica, in tud z enim od njih se res dobro štekava in sva tudi po tistem ko sva končala še kdaj bila skupaj, ampak v končni fazi vedela obadva da se v zvezi skupaj ne vidiva... in zdaj imava oba nove ljubezni in se še vedno velikokrat dobiva na kakšni pijački in še vedno super razumeva, ampak naprej od tega pa nikoli ne greva, ker imava oba svoja partnerja rada, pa tudi se smatrava samo kot prijatelja :)
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Po moje je čist brezveze, če greš z nekom narazen, počneš pa stvari isto ko pa si jih do tedaj. To da se še pogovarjata, ostaneta prijatelja (brez seksa in poljubov) razumem, samo tako... Ne vem no, se mi ne zdi smiselno. Je to po moje bolj izgovor , da se lahko nekdo od partnerjev, ali oba, z drugimi dobivati in z njimi seksata. Ne vem, to je moje mnenje...

Sama z bivšimi nisem ostalo v tako intimnih odnosih. Se pogovarjam z njimi, če se kje srečamo (razn z enim :)). Ne hodimo pa na pijače, se družimo. Sicer pa si bolj ko ne po tem vsak ustvari drugo življenje :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

snoopy.girl napisal/-a:Vendar je sex brez ljubezni po velikih informacijah slabši.

pa ne seks PO zvezi :wink: oba se poznata, vesta TOCNO kaj komu pase, vse je tako zelo domace, hkrati pa razburljivo, saj nista skupaj...meni se zdi da bi znalo bit noro :P in ce bi oba s fantom ugotovila da nisva vec za skupaj, sporazumno prekinla zvezo, nimam nc proti temu da bi bla se neki casa FF...pac u izi. zakaj zgubit reden dober seks, z nekom, ki mu lahko zaupas - tu predpostavljam na pristne cloveske odnose. to se pa tako ali tako ve, saj poznas fanta. pa to mislim ce si res prej biu v vecletni zvezi :wink:

ampak ne pa tako da eden trpi! kot sem ze rekla. ko se oba zavedata, da nista za skupaj :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

se ne strinjam s tem - ker da zvezo končaš so dobri razlogi za to, in nima smisla tega nadaljevati v stilu f** frenda, zato rabiš nove obraze! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^mogoce se tebi tako zdi (in tega ne bos pocela), ampak zakaj ne bi, ce si OBA tega zelita?

in ja, js se ne bi mogla it tega ce bi bla v igri kaka prevara, zamere s kake strani - normalno. ampak sporazumni konec zveze z dolgim pogovorom, ko ugotovis da ce ne gre pac ne gre...

ne vidim ovir :D
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

hm. kaj pa vem. po eni strani bi se strinjala z red_rose, po drugi pa s tistimi, ki tega ne preferirajo.

če bi se razšla izključno zato, ker se pač ne vidiva v zvezi pa da bi pač ostala prjatla, okej, pač fuck frienda konc koncev lahko ostaneva, da se potešiš. sam useen, dvomim js, d bi bila tega sposobna, ker tudi, če bi se sporazumno in brez zamer razšla, bi ga imela na nek drugačen način rada in bi ostala preveč navezana nanj, sploh ga ne bi mogla pozabt, če bi se preveč družla in celo sexala. preveč bi bilo upanja, da mogoče, pa bi se use lahko rešlo. tko d, če bi se to zgodil, bi bla pač rajš prjatlca kot prjatlca pa še to u izi, vsaj na začetku.
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

sem se z enim bivšim nekajkrat po najini zvezi še poljubljala, spolnih odnosov pa nisva imela, saj jih ni bilo niti v času zveze :)
drugače pa: nevem, odvisno od situacije zakaj sta se dva razšla, odvisno tudi od posameznika če je za po-zvezo ali ne..kot so že nekatere napisale..
sem pa z bivšimi v prijateljskih odnosih, se ne gledamo sovražno.. :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

[/size]
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori