odnosi po vezi
-
- Sramežljivka
odnosi po vezi
Že od par prijateljev sem slišala da so prekinili vezo s partnerko , vendar z njo ohranili zelo dobre stike. Še vedno sta imela spolne odnose in drugih partnerjev nista iskala. To se mi je zdelo malo nenavadno, za to me zanima kaj o tem mislite drugi ???

hej zelo zanimiva tema!!!!:))
Meni npr. ni do ničesar več, ker s človekom, ko sem kaj mela, nočem ničesar več...
Ker pri meni je blo pač tako, da mi ponavadi kot osebnost ni ustrezal..
Če pa privlačnost zbledi, pa se odlično štekata, je to super... navsezadnje te najverjetneje pozna v 0, človek več ki mu lah zaupaš...
Meni npr. ni do ničesar več, ker s človekom, ko sem kaj mela, nočem ničesar več...
Ker pri meni je blo pač tako, da mi ponavadi kot osebnost ni ustrezal..
Če pa privlačnost zbledi, pa se odlično štekata, je to super... navsezadnje te najverjetneje pozna v 0, človek več ki mu lah zaupaš...
-
- Sramežljivka
To, da imaš po končani vezi z osebo še vedno spolne odnose, mi je neumno. Nimam pa nič proti temu, da sta prijatelja po koncu zveze - verjamem, da bi tudi jaz z mojim ostala dobra, če ne celo najboljša prijateljica, če bi končala, ker je bil od začetka srednje šole moj najboljši prijatelj in s tega vidika bi težko opustila vsak kontakt z njim 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
nikaragua napisal/-a:larifari!!!!!
zakaj nej bi sla pol narazn ce se vedno se dobr razumeta in seksata ne razumem v cem je pol point!!!
ocitno je to dons modern sploh med srednesolci!!!
Zakaj pa ne

Še vedno se lahko ok razumeta in sexata... ampak se pač ne vidita v zvezi.. Pač nažalost so lahko neke stvari, ki jih, če si z njim v zvezi, ne moreš spregledat

-
- Sramežljivka
marypa napisal/-a:nikaragua napisal/-a:larifari!!!!!
zakaj nej bi sla pol narazn ce se vedno se dobr razumeta in seksata ne razumem v cem je pol point!!!
ocitno je to dons modern sploh med srednesolci!!!
Zakaj pa ne![]()
Še vedno se lahko ok razumeta in sexata... ampak se pač ne vidita v zvezi.. Pač nažalost so lahko neke stvari, ki jih, če si z njim v zvezi, ne moreš spregledat![]()
Se strinjam.možno je da se ne vidita v vezi in da ju nekaj še povezuje.seveda pa vse to pod pogojem da si zaupata in spoštujeta drug drugega.
Vendar je sex brez ljubezni po velikih informacijah slabši.
*How will we ever know if we never try?
Jaz sem z vsemi bivšimi še vedno prijateljica, in tud z enim od njih se res dobro štekava in sva tudi po tistem ko sva končala še kdaj bila skupaj, ampak v končni fazi vedela obadva da se v zvezi skupaj ne vidiva... in zdaj imava oba nove ljubezni in se še vedno velikokrat dobiva na kakšni pijački in še vedno super razumeva, ampak naprej od tega pa nikoli ne greva, ker imava oba svoja partnerja rada, pa tudi se smatrava samo kot prijatelja 

-
- Sramežljivka
Po moje je čist brezveze, če greš z nekom narazen, počneš pa stvari isto ko pa si jih do tedaj. To da se še pogovarjata, ostaneta prijatelja (brez seksa in poljubov) razumem, samo tako... Ne vem no, se mi ne zdi smiselno. Je to po moje bolj izgovor , da se lahko nekdo od partnerjev, ali oba, z drugimi dobivati in z njimi seksata. Ne vem, to je moje mnenje...
Sama z bivšimi nisem ostalo v tako intimnih odnosih. Se pogovarjam z njimi, če se kje srečamo (razn z enim
). Ne hodimo pa na pijače, se družimo. Sicer pa si bolj ko ne po tem vsak ustvari drugo življenje 
Sama z bivšimi nisem ostalo v tako intimnih odnosih. Se pogovarjam z njimi, če se kje srečamo (razn z enim

snoopy.girl napisal/-a:Vendar je sex brez ljubezni po velikih informacijah slabši.
pa ne seks PO zvezi

ampak ne pa tako da eden trpi! kot sem ze rekla. ko se oba zavedata, da nista za skupaj

-
- Kofetarica
- Kontakt:
hm. kaj pa vem. po eni strani bi se strinjala z red_rose, po drugi pa s tistimi, ki tega ne preferirajo.
če bi se razšla izključno zato, ker se pač ne vidiva v zvezi pa da bi pač ostala prjatla, okej, pač fuck frienda konc koncev lahko ostaneva, da se potešiš. sam useen, dvomim js, d bi bila tega sposobna, ker tudi, če bi se sporazumno in brez zamer razšla, bi ga imela na nek drugačen način rada in bi ostala preveč navezana nanj, sploh ga ne bi mogla pozabt, če bi se preveč družla in celo sexala. preveč bi bilo upanja, da mogoče, pa bi se use lahko rešlo. tko d, če bi se to zgodil, bi bla pač rajš prjatlca kot prjatlca pa še to u izi, vsaj na začetku.
če bi se razšla izključno zato, ker se pač ne vidiva v zvezi pa da bi pač ostala prjatla, okej, pač fuck frienda konc koncev lahko ostaneva, da se potešiš. sam useen, dvomim js, d bi bila tega sposobna, ker tudi, če bi se sporazumno in brez zamer razšla, bi ga imela na nek drugačen način rada in bi ostala preveč navezana nanj, sploh ga ne bi mogla pozabt, če bi se preveč družla in celo sexala. preveč bi bilo upanja, da mogoče, pa bi se use lahko rešlo. tko d, če bi se to zgodil, bi bla pač rajš prjatlca kot prjatlca pa še to u izi, vsaj na začetku.
- punk´s not dead
- Sramežljivka
sem se z enim bivšim nekajkrat po najini zvezi še poljubljala, spolnih odnosov pa nisva imela, saj jih ni bilo niti v času zveze
drugače pa: nevem, odvisno od situacije zakaj sta se dva razšla, odvisno tudi od posameznika če je za po-zvezo ali ne..kot so že nekatere napisale..
sem pa z bivšimi v prijateljskih odnosih, se ne gledamo sovražno..

drugače pa: nevem, odvisno od situacije zakaj sta se dva razšla, odvisno tudi od posameznika če je za po-zvezo ali ne..kot so že nekatere napisale..
sem pa z bivšimi v prijateljskih odnosih, se ne gledamo sovražno..