Varnost downloadov

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Varnost downloadov

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

Temo sem odprla, ker me zanimajo nasveti, napotki, kaj preverit ko downloadam filme, igrice idr.
obstajajo pijavke in odjemalci.. kaj to sploh pomeni? Jaz se do zdaj po tem sploh nisem ravnala, mal sem pregledala komentarje in kr downloadala. Na kaj vi pazite in od kod snemate stvari in od kod je to najhitrejše- partis, mininova...?
Hvala za odgovore!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sem ti že v temi o Gossip girl odgovorila:

*mala* napisal/-a:Partis je po mojih izkušnjah 99% varen. Veliko bolj kot strani, kjer nisi prijavljen. Imaš sejalce, to je koliko ljudi trenutno oddaja določen torrent. In pijavke, ki sprejemajo določen torrent (ga dol dajejo). Več ko je sejalcev (in manj pijavk, večja bo tvoja hitrost). Sej kak program za download torrentov že imaš? (npr. uTorrent), ker brez tega ne gre.

Sicer pa pri mininova, isohunt, itd... vedno preglej komentarje, saj uporabniki ponavadi napišejo, če kaj narobe.
Partis in Mojblink sta pa res varna. Moraš pa pazit, da stvari tudi oddajaš, da imaš razmerje vsaj 1 (??), drugače te lahko dol vržejo. Torej ne takoj zbrisat datoteke, ko jo daš na računalnik.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

samo na partisu se je začelo pojavljati ogromno nekvalitetnih screenerjev in podobne šare :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Vedno piše kakšna verzija je. Še posebaj od novejših filmov pridejo najprej screenerji, ker seveda Dvd verzije še ni. Če ti screenerji niso všeč pač počakaš na dvdrip.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

oo hvala za odgovore. Sicer pa imam bittorrenta (nevem zakaj majo vsi utorrent? :o ) in sem včlanjena v partis. Se mi zdi zelo varen, komentarje pregledam obvezno in vsaka stvar, ki sem jo downloadala od tam deluje :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

jaz downloadam z utorrentom(ker je majhen, zasede ful malo prostora na compu, pa res hiter vleče) iz torrentz-a, pa do zdaj še nisem downloadala kakšnega virusa gratis :P če se karkoli pojavi, mi zmeraj comp zapiska in obvesti, da je okužena datoteka in pol je ne vlačim dol-samo to ful redko naletim.
I am not an enigma, just a contradiction!
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez ze ene 2 leti uporabljam moj blink in ni sm mela niti enga problema. kvaliteta se mi tut zdi dost dobra sicer pa itak mal pogledam vedno kaj pise za zvok in sliko.

partis mi nekak ne potegne!
Uporabniški avatar
Maybelline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maybelline »

Js sem pa s partisom ful zadovoljna, že dosti časa sem včlanjena in do zdaj je šlo vedno use prav. Osebje je zelo prijazno in zmeraj pomaga, če maš npr. težave z uTorrentom al kej podobnega. Pred kratkim sem začela nalagat gor filme tudi sama in v glavnem mi gre kar dobro :)
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Re: Varnost downloadov

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

bloom* napisal/-a:obstajajo pijavke in odjemalci.. kaj to sploh pomeni?

Sejalci so tisti, ki torrent oddajajo, odjemlci (pijavke) pa tisti, ki ga pobirajo. Več je sejalce in manj pijavk, hitreje bo torrent pobiralo in obratno.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Večinoma vlečem iz mojblink in deluje super. Hitrost odlična, brez virusov, lepo urejeni torrenti, komentarji uporabnikov za orentacijo in nasveti, če se kdaj kej zaplete pri inštaliranju ali v čem je problem, da ti določen file ne odpre :)
Odgovori