Varnost downloadov
Varnost downloadov
Temo sem odprla, ker me zanimajo nasveti, napotki, kaj preverit ko downloadam filme, igrice idr.
obstajajo pijavke in odjemalci.. kaj to sploh pomeni? Jaz se do zdaj po tem sploh nisem ravnala, mal sem pregledala komentarje in kr downloadala. Na kaj vi pazite in od kod snemate stvari in od kod je to najhitrejše- partis, mininova...?
Hvala za odgovore!
obstajajo pijavke in odjemalci.. kaj to sploh pomeni? Jaz se do zdaj po tem sploh nisem ravnala, mal sem pregledala komentarje in kr downloadala. Na kaj vi pazite in od kod snemate stvari in od kod je to najhitrejše- partis, mininova...?
Hvala za odgovore!
Sem ti že v temi o Gossip girl odgovorila:
Sicer pa pri mininova, isohunt, itd... vedno preglej komentarje, saj uporabniki ponavadi napišejo, če kaj narobe.
Partis in Mojblink sta pa res varna. Moraš pa pazit, da stvari tudi oddajaš, da imaš razmerje vsaj 1 (??), drugače te lahko dol vržejo. Torej ne takoj zbrisat datoteke, ko jo daš na računalnik.
*mala* napisal/-a:Partis je po mojih izkušnjah 99% varen. Veliko bolj kot strani, kjer nisi prijavljen. Imaš sejalce, to je koliko ljudi trenutno oddaja določen torrent. In pijavke, ki sprejemajo določen torrent (ga dol dajejo). Več ko je sejalcev (in manj pijavk, večja bo tvoja hitrost). Sej kak program za download torrentov že imaš? (npr. uTorrent), ker brez tega ne gre.
Sicer pa pri mininova, isohunt, itd... vedno preglej komentarje, saj uporabniki ponavadi napišejo, če kaj narobe.
Partis in Mojblink sta pa res varna. Moraš pa pazit, da stvari tudi oddajaš, da imaš razmerje vsaj 1 (??), drugače te lahko dol vržejo. Torej ne takoj zbrisat datoteke, ko jo daš na računalnik.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vedno piše kakšna verzija je. Še posebaj od novejših filmov pridejo najprej screenerji, ker seveda Dvd verzije še ni. Če ti screenerji niso všeč pač počakaš na dvdrip.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
jaz downloadam z utorrentom(ker je majhen, zasede ful malo prostora na compu, pa res hiter vleče) iz torrentz-a, pa do zdaj še nisem downloadala kakšnega virusa gratis
če se karkoli pojavi, mi zmeraj comp zapiska in obvesti, da je okužena datoteka in pol je ne vlačim dol-samo to ful redko naletim.

I am not an enigma, just a contradiction!
- Maybelline
- Sramežljivka
Re: Varnost downloadov
bloom* napisal/-a:obstajajo pijavke in odjemalci.. kaj to sploh pomeni?
Sejalci so tisti, ki torrent oddajajo, odjemlci (pijavke) pa tisti, ki ga pobirajo. Več je sejalce in manj pijavk, hitreje bo torrent pobiralo in obratno.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.