S fantom sva skupaj 3 leta, oba stara 25, in jaz počasi že razmišljam o družini, on pa o tem noče slišat niti malo, po vrh tega ne mara otrok,skos se zgraža če vidi kakšnega,sploh če se kakšen joka pa dere,pol čist vn pade pa prav kok so otroc grozni

Pravi da bi jih on mel(pa še to raj ne) ko konča šolanje in dobi pravo službo(to bo trajal še ene 10 let), jaz pa tok časa ne mislim čakat, da ne bom res mamica pr 35.

Drugače se kar zastopiva, bi komot živela z njemu,samo če noče met družine z mano, ne vem no..jst si jo res želim,že zadnje 2 leti me tok matra tole,res si želim...pa ne morem...meni družina pomeni največ,sploh imeti lastne otroke. Nič nebi zgubila oz.bila prikrajšana za kaj, ker ven ne hodim že dolgo ne, sem skos doma oz.delam in mi prav manjka nekaj novega v življenju,nova stopnička v življenju...
Zdaj pa res ne vem kaj bi, zamenjat fanta al kako? kr vidm da druge ne bo, al pa če čakam do 35...
pa še to...moj pravi da kao ni dnarja za otroka,bla bla bla,on pa rihta svoj avto za 30.000€ pa vse žive spojlerje gor nameče pa kupuje feltne za 1000€ pa vse, pa ma celo 2 avta (in je študent!) in kao nebi mel dnarja za otroka , lol, se mi je začel smejat k je to reku...res se mi zdi še zelo otročji,in vidm da bi on raj avte rihtu cel life kot pa družino kdaj mel...
kaj bi ve nardile? jst ga mam drgač res rada pa on mene tud,sam ne vem...