Delo: Mcdonald`s

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Delo: Mcdonald`s

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

pozdravljene!

sama sem tam delala 1x, in sem ugotovila, da to ni zame ... zaj sem jim poslala po mailu odpoved in upam, da jo bodo sprejeli ...

malo sem se zafrknila, ker sem nepremišljeno sprejela delo, ampak sem ugotovila, da to res ni zame. Mislite, da mi bodo kaj zatežili, ker sem pač že podpisala oni dogovor o sodelovanju? Jaz tam res NE bom mogla delat, ker mi tako smrdi vse skupaj, da sem danes skoraj omedlela, ko sem v garderobo prišla ... taki oduren vonj, da kr verjet nisem mogla :boese:

a ima katera izkušnje, ko je hotela končati z delom tam?

p.s.: našla sem eno temo, vendar je zaklenjena, zato sem odprla novo ... če katera najde podobno temo, mi naj da prosim link, da tam nadaljujemo temo. se opravičujem za morebitne nesporazume, vendar je meni iskalnik dal samo en zadetek :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

pogodbo imaš do kdaj?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

en mesec kao ... sam sem navedla razloge, zakaj ne morem ... bom vidla, če mi bojo ju3 odpisali
"yes, I do. . . me"
sunset21
Debatorica
Debatorica

če sem po 3mesecih rekla adijo in to sprejeli, potem bi mogli tudi pr teb.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

kot redno zaposlena al študentka?
jaz sem namreč delala kot študentka tam..kako leto pa pol. in so nam rekli, da smo tudi kao obvezani 6 mesecev zarad vseh onih HACCP zadev in tega, kar so nam kao plačali. jaz sem sicer delala tako dolgo, ker sem rabla denar, pa ker je bil team kar vredu...smo pa meli svetke, ki so šli po 14 dneh brez nekih "obvez"...
lelija
Debatorica
Debatorica

Re: delo v Mcdonald`su

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: delo v Mcdonald`su

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

lelija napisal/-a:
bambina x napisal/-a:pozdravljene!

sama sem tam delala 1x, in sem ugotovila, da to ni zame ... zaj sem jim poslala po mailu odpoved in upam, da jo bodo sprejeli ...

malo sem se zafrknila, ker sem nepremišljeno sprejela delo, ampak sem ugotovila, da to res ni zame. Mislite, da mi bodo kaj zatežili, ker sem pač že podpisala oni dogovor o sodelovanju? Jaz tam res NE bom mogla delat, ker mi tako smrdi vse skupaj, da sem danes skoraj omedlela, ko sem v garderobo prišla ... taki oduren vonj, da kr verjet nisem mogla :boese:

a ima katera izkušnje, ko je hotela končati z delom tam?

p.s.: našla sem eno temo, vendar je zaklenjena, zato sem odprla novo ... če katera najde podobno temo, mi naj da prosim link, da tam nadaljujemo temo. se opravičujem za morebitne nesporazume, vendar je meni iskalnik dal samo en zadetek :)

če delaš preko študentskega servisa te nimajo kaj prisiliti. Reči, da si zbolela za gripo.

:lol: Ja če delaš prek študenta te neb smel neki omejevat, da končaš z delom.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

jaz še nisem opravla nobenega onega tečaja, ker sem delala samo en dan.

na mail, ki ga lahko najdemo na njihovi strani sem jim poslala odpoved, sam mi noben ni nič odpisal .. zaj pa nwm ... res mi ni za delat tam ... vsa čas tistim, ki ste tam že dlje časa! jaz se nisem mogla vohat, roke so mi smrdele še en teden. meni ta hrana pač ne diši in pika. sem misla, da bo šlo ampak ne bo...

če mi ne odpišejo, bi mogla k njim it, ne? to pa nekak ne želim ... :(
"yes, I do. . . me"
sunset21
Debatorica
Debatorica

haley, je lepo povedala...kot študent, ti tega ne bi smel omejevat.
delala sem kot študent naprej, pol pa kot redno.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bambina x napisal/-a:jaz še nisem opravla nobenega onega tečaja, ker sem delala samo en dan.

na mail, ki ga lahko najdemo na njihovi strani sem jim poslala odpoved, sam mi noben ni nič odpisal .. zaj pa nwm ... res mi ni za delat tam ... vsa čas tistim, ki ste tam že dlje časa! jaz se nisem mogla vohat, roke so mi smrdele še en teden. meni ta hrana pač ne diši in pika. sem misla, da bo šlo ampak ne bo...

če mi ne odpišejo, bi mogla k njim it, ne? to pa nekak ne želim ... :(

če si delala sam en dan mislm da ti ne morjo nič, sploh če ti nisi še nardila HACCP testa in ostalih zadev, ki bi ti jih plačali.
je pa res, da vkolikor na tisti pogodbi piše kšna odpovedna kazen,če greš prej, al pa kšn odpovedni rok pa da ga ne upoštevaš, ne morš nič in morš plačat vsoto ki je tam napisana.
je že res, da naj študentom nebi mogli nič, ampak lahko se zavarujejo s temi pogodbami, ki so očitno čist legalne.Kolegica bi morala, po nasvetu mislm da študentskega pravnika, tisto kazen plačat, če se nebi držala tromesečnega odpovednega roka.
a si kej tazga podpisovala?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

ne piše mi, da bom morala poravnati kakršnokoli škodo, če dam odpoved ... mam napisano(kolker se spomnim, ker trenutno nimam pogodbe pri sebi), da jim morem povedat za en mesec vnaprej razpoložljijvi čas, drugega pa ne piše.

tiste, ki ste delale tam in ste dale odpoved .. to ste poklicale tja ali ste šle tja al kaj ste naredle? vem, da je neumno vprašanje, ampak še nisem dala odpovedi, ker sem se pri vseh dosedanjih delih vedno imela lepo in mi niti na misel ni prišlo, da bi prenehala ...
"yes, I do. . . me"
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Iskreno povedan se men zdi človeško in edino pravilno, da greš tja sama in daš odpoved ter razložiš kaj in kako.
Ok bi še nekak razumela, če bi ti poslala mejl svojemu direktnemu šefu ampak, če sem prav razumela si poslala na nek info mejl k pa vprašanje kdaj ga bo kdo prebral.
Drugače pa načeloma podjetja ne bodo zadrževala delavca, ki noče delat ker itaq niti ni produktiven tko, da ne verjamem da boš imela kakšne probleme sploh, če si delala samo en dan.
Kaj pa če bi vsaj poklicala in se pomenila oz. sporočila, da si dala odpoved?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bambina x napisal/-a:ne piše mi, da bom morala poravnati kakršnokoli škodo, če dam odpoved ... mam napisano(kolker se spomnim, ker trenutno nimam pogodbe pri sebi), da jim morem povedat za en mesec vnaprej razpoložljijvi čas, drugega pa ne piše.

tiste, ki ste delale tam in ste dale odpoved .. to ste poklicale tja ali ste šle tja al kaj ste naredle? vem, da je neumno vprašanje, ampak še nisem dala odpovedi, ker sem se pri vseh dosedanjih delih vedno imela lepo in mi niti na misel ni prišlo, da bi prenehala ...

če nimaš pisane kšne odpovedne kazni al pa kej, mislm da lahko čist normalno odstopš.drgač pa najboljš da na ŠOU pokličeš in točno uprašaš če maš lahko kšno pi*darijo zarad te pogodbe.jst mislm pa da nč ne more bit no, ampak zihr je zihr.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:D
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:25, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

evo, sem jih poklicala in jim povedla =) pa so mi rekli, da morem prit dol, da podpišem, da sem jim vse vrnila in je to to :)

hvala vam za pomoč, punce!
"yes, I do. . . me"
Odgovori